Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogy lehetne gazdag férjet...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy lehetne gazdag férjet találni?

Figyelt kérdés
2012. ápr. 23. 12:29
1 2 3
 21/29 Panda Péter ***** válasza:
100%
red4me: SO MUCH WIN
2012. ápr. 23. 13:49
 22/29 A kérdező kommentje:
Nem vagyok cigánny ha erre utaltok és értelmiségii családból származom.csak én nem akarok tanítani gyógyítani 120 ezerért.
2012. ápr. 23. 14:01
 23/29 kiflitolvaj ***** válasza:
96%
Nem is csak egyszerűen gyógyítani, hanem már rögtön tanítani a gyógyítást?:D
2012. ápr. 23. 14:16
 24/29 anonim ***** válasza:
82%

ahahaha. nem tudom, én is csak k*rásra használnálak, nem anyának. aki ennyire sekélyesen gondolkodik az életről azt szerintem nincs is miért tisztelni. van diplomád? és? kinek nincs már ebben az országban? latinos szépség? elmegyek argentínába és megd*gok pár csajt, na azok a latinos szépségek...

én csak az olyan nőket tisztelem, akik a saját akartukból, erejükből jutnak el valahova, nem azért mert a jocó megvette nekik a kocsit. szerintem ez szánalmas. azzal nincs baj, hogy gazdag és helyes férjet keresel,mert ki nem? de azzal van, hogy mindent tőle vársz el míg te semmit nem tudsz felmutatni, csak azt, amit az eddigi csávóidtól összeszedtél...

2012. ápr. 23. 14:24
 25/29 anonim ***** válasza:
72%
De neked nem a havi 120 ezerrel van a bajod, hanem eleve azzal, hogy dolgozni kéne. Még kurv@nak is lusta vagy. :D
2012. ápr. 23. 14:33
 26/29 anonim ***** válasza:
76%
Nos Kérdező, ezt megkaptad, de meg is érdemled:D
2012. ápr. 23. 16:02
 27/29 anonim ***** válasza:
Ribikém, most komolyan gondolod, hogy egy gazdag férfi Neked gyereket fog csinálni? Komolyan ennyire hülyének nézed őket? Ők nem azok csak te. Neki van eszük és nem fogják "zsaroltatni" magukat egy ilyennel ,mint te. Egy gazdag férfi a saját "köréből" választ magának komoly partnert, akivel később családot alapít, és nem egy pénzéhes kurv@t vesz el. Szóval rossz lóra tettél anyukám.
2012. ápr. 25. 21:13
 28/29 A kérdező kommentje:
Tényleg? Pedig mr van is jelentkező:-)
2012. ápr. 25. 21:19
 29/29 anonim ***** válasza:
azt amúgy elfelejtettük, hogy a dílerek és a hasonló kaliberű fazonok is gazdagok. azok ugye meg nem az eszükről híresek... :DD szóval van esélye a "hölgynek".
2012. ápr. 25. 22:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!