Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogy lehetne gazdag férjet...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy lehetne gazdag férjet találni?

Figyelt kérdés
2012. ápr. 23. 12:29
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
62%
Ne legyetek már ilyen álszentek.Egy jóképű , gazdag férfi mindenki számára vonzóbb mint egy jóképű de átlagos.Melyikbe ülnétek be az Opel Astrába vagy az Audi R8-ba?A válasz egyértelmű.A gyermekeket is jobb magas színvonalon nevelni mint alacsonyon.Őszintén ha milliomos az ember akkor alap hogy vesz egy Mercit a lányának érettségire.
2012. ápr. 23. 12:58
 12/29 anonim ***** válasza:
78%

"nincs kedvem dolgozni, ... olyan kéne akivel örökre együtt maradunk, szülnék gyerekeket stb. De csak olyannak aki luxus életmódot biztosít."

vagyis ha nincs luxus, nincs gyerek, örökké együtt stb :D

akkor érdekes ez, ha esetleg később megváltozik az "eltartó" anyagi helyzete...

2012. ápr. 23. 13:03
 13/29 A kérdező kommentje:

Eddigi pasijaim is gazdagok voltam 2 től is lakast meg összegyült egy kis megtakaritásom kaptam aranyakat ilyesmi. De ők nem felesegnek akartak. Én meg feleseg szeretnék lenni gyereket szülni. És ez nem kurxxxxságmint ahogy irja lejebb egyik válaszolő hisz akkor könnyebb dolgom lenne de az nem elégitené ki a vágyaim.

És igen azert akarok gazdag férjet hogy részben ne kelljen dolgoznom mert bevallom nem szeretek de erősen bennem a vágy hogy gyerekeket szüljek ertük mindent megtennek és azt szeretném ha jó életük lenne. Nem mint nekem 18 évesen szegénységből jöttem. Ahhoz képest most van már elég sokmindenem az átlaghoz képest de ez még mindig keves . És igenis szeretni tudnék egy olyan férfit aki mindennel elhalmoz jólétet biztosít szeret értem él és nem anyagi gondok közepette hanem luxusmód.ha idősebb az nem baj ha nem szép az sem ha bunkó vagy nem szeretetreméltó akkor persze hiába gazdag. De ha kedves látom a szemében hogy odavan értem és udvarlási szakaszba éttermek színház ruhák stb akkor totál bele tudnék zúgni és örömmel állnék oltár elé vele. Ez a helyzet.

2012. ápr. 23. 13:12
 14/29 anonim ***** válasza:
100%
2012. ápr. 23. 13:19
 15/29 Panda Péter ***** válasza:
95%
i don't want to live on this planet anymore
2012. ápr. 23. 13:20
 16/29 kiflitolvaj ***** válasza:
86%
Ne haragudj meg, de szerintem egy buta liba vagy, akiből van ezer meg ezer... Az élet kemény, ez tény. De, aki igazán eltökélt és szorgalmas, az fiatalon még úgy alakíthatja az életét, ahogy akarja. Persze így a nehezebb, de a sikerek kárpótolnak a rengeteg erőfeszítésért.
2012. ápr. 23. 13:24
 17/29 anonim ***** válasza:
75%

Feltéve, hogy nem fake az egész (mert első olvasatra annyira ordítóan közhelyes ez az egész), kedves kérdező! Gyakorlatilag te azt szeretnéd, hogy foghass magadnak egy férjet, aki minden gondodat megoldja egész további életedre.

Szülsz neki gyereket, ő meg ad pénzt számolatlanul.

Ezzel az az aprócska bibi van, hogy a kőgazdag, ámde mégis normális (nem bunkó) férfiak nem azért születtek erre a világra, hogy a te igényeidet lessék. Meg a nem gazdagok sem. Szívás, mi?

2012. ápr. 23. 13:31
 18/29 anonim ***** válasza:
100%
11-es én az asztáras lecserélte egy ladásra
2012. ápr. 23. 13:31
 19/29 anonim ***** válasza:
97%

"Latinos szépség vagyok"

És jól tudjuk Magyarországon ez mit takar:P

2012. ápr. 23. 13:36
 20/29 anonim ***** válasza:
100%
Utolsó: És ha ehhez még vesszük a munkához való hozzáállását is, elég nagy a valószínűsége, hogy telibe találtad. :D
2012. ápr. 23. 13:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!