Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Ti "téptetek" már meg egy másik rivális csajt, akár párkapcsolati, akár bármely konfliktusból kifolyólag?
Hát .visszaszoktam fogni magam általába.a legutóbbi az volt,hogy kint ültünk pályán a nyomorék csaj meg odajött(osztálytárs,és mindenki utálja),és rálépett a hajamra mikor srác ölébe feküdtem a padon,hisz féltékeny volt,persze.futott volna ki,csak husos volt ,mint valami sertés. utol értem, és akkora taslit kapott,hogy a kerítés adta a másikat.azóta osztályba istennőként tisztelnek,hogy egy olyan nagyképű nyomoroncot képes voltam kioltani,meg megcsapni...:'))
15/L
10 évesen megtéptem az osztályfőnököm lányát, mert összevesztünk valamin:D gyerekként nem volt gáz, felnőttként tépkedni egymás... inkább olyan mint a mónikashow cigányai...
mellesleg ütöttem már meg csajt, és nem bántam meg, a családomról terjesztett elég durva dolgokat, amit a baráti köre be is kajált, aztán a barátomról is kezdett pletykálni, ott elszakadt a cérna, szóltam neki, hogy találkozzunk, ott is vitte a magáét, én meg megvertem, plusz mondtam neki, hogy ha nem vallja be, hogy mekkora kamus, akkor megint fog kapni... onnantól kezdve nem pletykált rólunk senki:) szóval nagyon megérte! a csaj is normális azóta
állítólag 11 évesen megvertem egy csajt, én nem emlékszem kit és mikor, de barátnőim határozottan állítják hogy de igen, és részletesen elmesélték, szerintem annyira dühös lehettem hogy nemis emlékszem..:D
kb 12 évesen meg párnacsatáztunk egy barátnőmnél 3man, és ők ketten elkezdtek engem ütni, a párna cipzárja kisebesítette a karom, mondtam nekik hogy fejezzék be, csak nem fejezték, és akkor pofoztam fel az egyik csajt, pedig nem akartam, de mire észbe kaptam már lendült a kezem :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!