Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok volt már, hogy féltékenységből megvertetek egy másik lányt, vagy esetleg a másik lány vert meg titeket?
Mért, és hogy történt?
Vagy esetleg valami más fizikai küzdelem történt köztetek?
Elmesélnétek konkrétan, mért és,hogy történt a dolog, és hogy ekkor mennyi idősek voltatok?
Fiúk is írhatnak akik már hallottak ilyenről.
Előre is köszönöm.
Ja igen ha te ilyet soha sem csinálnál,akkor ezt most nem kell leírni.
Köszi!
VOLT.
szeretem az exemet,es eleg sokat logunk meg egyutt..
es latszik rajta h ois szeret
de elkoltoztunk messzire igazabol ezert szakitottunk,es 2 havonta vagyookott ahol laktam azelott..
de mikor otthon vagyok,mindig smarolunk meg minden ...
szoval velem csalja a baratanojet,de nemsajnalom a baratnojet,mert mikor en voltam az exemmel,o se nezett engem,mert lefekudtek egymassal!
szoval....
az exem 18
en 16 vagyok
es a mostani baratnoje pedig 20 ewes....
es egyszer csak nekemalt..
lent voltunk este,szorakozo helyre indultunk volna
mielott elindultunk felre hivott.
elkezdett nekem dumalni hogy jobblessz ha leszalok a pasiarol..
en meg visszaszoltam hogy mert milessz?
erre felpofozott...
en vissza es elkezdtunk verekedni...
meg teptuk egymast
odaszaladt az exem,es o szedett szet minket,de en meg mentem volna tovabb folytatni,mert olyan ideg volt bennem...
foleg hogy szeretem az exem..
de a baratnoim lefogtak..
hogy nemer annyit...
az exem felre hivott engem,oda sugta hogy hazaviszi a csajt ,majd bead neki valamit,es jon vissza..
mondtam hogy addig elmegyunk arra a szorakozohelyre ahova akartunk es ott megvarjuk..
es igyislett
valamilyen dumawal lerazta a baratnojet,es jott vissza..
es megint tortentek koztunk dolgok
De egyaltalan nemsajnalom a csajat,tudom hogy szemetseg vele,de ose nezett engem !
2.meg volt hogy en pofoztam fel egy masik exem csajat,mert nemszalt le rolunk..
de nemcsinalt semmit,csak elkezdett sirni.
16/L
Ne keverjük a valóságot az álmokkal. female wrestling / mixed wrestling/ catfight alatt találsz ilyen videókat. Ezek szépek.
DE nincs rosszabb annál mint amikor 2 lány elkezd utálkozni, leszidják egymást. Ehhez képest amikor egymásnak is esnek, az maga a pokol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!