Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tehetek a másik fél gondjának segítésében?
Figyelt kérdés
Néha előkerül a barátnőmnél, hogy van valami, ami nagyon nyomasztja, már elég régóta, és pont nekem nem akar erről beszélni... Körülbelül hetente előjön belőle, és ilyenkor elég lehangolt, és kedvtelen, de nem hajlandó elárulni, és igyekszem nem erőltetni, de örülnék, ha túl tudna lendülni ezen. Igazából elég rosszul esik, mert hogyan tudnék neki ebben segíteni, ha még azt sem tudom körülbelül, hogy mi a gondja?2012. ápr. 15. 17:38
1/7 anonim válasza:
Lehet hogy azért nem árulja el , mert veled kapcsolatos. kérdezd meg azt is hogy veled van-e valami.
2/7 anonim válasza:
Most magamra ismertem. Bár én senkinek se mondom el, mert nem értenék meg.
3/7 A kérdező kommentje:
Honnan tudod? Ha meg se próbálod megosztani a másikkal? Hogy vársz rá megoldást? Azért kérdezi, gondolom a barátod, mert megbízhatsz benne, és érdekli, és szeretnek. Akit nem érdekel az úgyse kérdezi meg...
2012. ápr. 15. 18:18
4/7 A kérdező kommentje:
*szeret
2012. ápr. 15. 18:20
5/7 anonim válasza:
Nem mondtam, hogy várok rá megoldást. :)
6/7 A kérdező kommentje:
Akkor ez inkább egy magad által kialakított elv?
2012. ápr. 15. 18:36
7/7 anonim válasza:
Ne te akard eldönteni, hogy kell-e neki a segítséged. Ez tiszteletlenség. Hadd döntsön ő a saját dolgairól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!