Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Ti "téptetek" már meg egy másik rivális csajt, akár párkapcsolati, akár bármely konfliktusból kifolyólag?
12-3 évesen egy edző társammal balhéztunk össze, már nem emlékszem pontosan min. Mindketten nagyon makacs típusok vagyunk és ketten egy csapatban nem nagyon fértünk meg. Kicsaptam a kezéből a labdát és kicsavartam a kezét. Ezután ő zokogva "összeesett" és persze mindenki megdorgált. Az hogy mi hozta ezt ki belőlem senkit nem érdekelt, talán ezért sem emlékszem mi volt az pontosan. Azt tudom, hogy csúnya szóváltás előzte meg az esetet.
Nem sokkal később ott is hagytam a csapatot, de nem bántam meg. Azóta tudok uralkodni az érzéseimen, de most is lenne jópár ember, akiket néha szívesen összevernék.
Én szemtanúja voltam már ilyenek és nem tetszett. Sok férfi azt mondja, hogy mennyire izgalmas, meg belevaló nő, hát szerintem nem. De hát mások vagyunk. :)
24/F
Kb 12 évesen megtéptük egymást egy csajjal, de azóta sem tudom, mi volt az oka. Senki sem bírta az osztályból, valamit beszólt, visszaszóltam neki, erre megrántotta a hajam, persze hogy nekiestem. De ötletem sincs mi lehetett az, amin összekaptunk.
Múltkor egy szórakozóhelyen viszont láttam egy hasonló incidenst. A lánynak másfél éves kapcsolata volt, de ez a másik lenyúlta előle a srácot (persze mindenhez két ember kell, de egyik lányka sem volt egy értelmiségi), ezért lejött 25 km-t, hogy megleckéztesse. Szépen összekarmolták meg tépték egymást, aztán kidobták, mert végülis ő gerjesztette a balhét. Mindenesetre büszke volt magára ..
Engem is nem olyan rég hagytak el másért, soha nem láttam a csajt, nem vagyok olyan fajta, de nem garantálom, hogy normális nőként tudnék viselkedni, ha meglátnám ..
Nem. Szerintem ez intelligencia kérdése.
25/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!