Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ki az aki neten ismerkedett...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ki az aki neten ismerkedett meg a Nagyon Ő-vel? és hogyan?

Figyelt kérdés
2012. ápr. 17. 11:54
1 2 3 4 5
 31/42 A kérdező kommentje:

igen,ezzel énis egyetértek.

Szerintem mindenki számára az a nagy ő akivel leéli az életét,viszont szerintem az nem naiv aki nem úgy éli meg napjait ,hogy azt mondogatja magában "ha elhagy ,úgyis lesz jobb,ő nem az igazi"

ha valakit valóban szeretsz ,akkor hiszel benne ,hogy Ő az ,nem?

2012. ápr. 17. 13:20
 32/42 A kérdező kommentje:

nem merem felvállalni a véleményem???

nem azért kértem tőle elnézést ,mert láttam ,hogy nem te vagy ,hanem azért ,mert legelöszőr csak az első kommentet olvastam el (a másikat még nem irta le) bárkivel szemben vállalom a véleményem.

az meg amit irsz,hogy "van nálla jobb" ha esetleg úgy alakulna majd valamikor ,hogy külön megyünk. lehet találok mást ,DE nem jobbat ,hanem rosszabbat ,mert én csak egyet tudok szeretni és az ő. jó lenne már ha megértenéd. minden ember más! van aki jobban tud szeretni,van aki kevésbé és van aki sosem fogja megtalálni a párját ,és hogy miért? mert olyan önző még saját magához is ,hogy megfossza magától még a gondolatot is! és igen...ez vagy Te szerintem...

2012. ápr. 17. 13:25
 33/42 anonim ***** válasza:
Én hiszek a nagy Ő-ben. Szerintem, ha valaki megtalálja azt az embert, akiben teljesen megbízik, kiegészítik egymást, akkor számára ő az igazi. De általában valami ára van, hogy egymáséi lehessenek, mert a sors valami megpróbáltatás elé állítja őket.
2012. ápr. 17. 13:41
 34/42 A kérdező kommentje:
megpróbáltatás az nekünk is volt,nemis akármilyen :(
2012. ápr. 17. 13:44
 35/42 anonim ***** válasza:
0%

Nem mered. Először megmondtad a véleményedet, hogy hülyeséget ír... Aztán elnézést kértél tőle. Miért? Mert azt hitted, hogy én vagyok. Hiába magyarázkodsz, idézlek: "ne haragudj,azt hittem ugyanaz a személy vagy aki eddig irogatott." :)

Jaj, ne már. Most megint megvillantottad a naivságodat:) Mi az, hogy csak rosszabbat találsz? Mi az, hogy csak őt tudod szeretni? Úristen, ha látnád magad kívülről.

Én megértelek. Te nem értesz engem.

Ebben egyébként igazad lehet, hogy túl önző vagyok. De nem hiszem, hogy ennek most jelentősége van. Nem fosztom meg magam a boldogságtól, de nem is fogom magam dajkamesékbe ringatni... Ha összejövök majd egy lánnyal, én is szeretnék boldog lenni és én is szeretni fogom őt nagyon. Azonban nem fogom magam illúziókba kergetni. Tisztában leszek vele, hogy nincs örök szerelem, nem leszünk örökre együtt stb. Amíg együtt leszünk, addig élvezzük egymás társaságát, szeretjük egymást, ennyi.

2012. ápr. 17. 14:43
 36/42 A kérdező kommentje:

direkt csinálod???

nem veszed észre ,hogy te erőszakoskodsz ,hogy rámerőszakold a saját világnézeted? rendben,kivánom,hogy összegyere valakivel akivel szeretni fogjátok egymást! én meg élek a saját párommal tovább .ennyi.

2012. ápr. 17. 14:48
 37/42 anonim ***** válasza:
0%
Erőszakoskodik a franc:) Csak próbáltam rávilágítani 1-2 dologra, hátha... De úgy látom nem tágítasz a saját kis együgyű verziódtól:) Azért szép, hogy rád szánom a drága időmet, te meg így viselkedsz:)
2012. ápr. 17. 15:35
 38/42 A kérdező kommentje:

én nem kértem ,hogy akármennyi idődet is rám szánd!ami persze nem igaz ,mert nem rám szánod ha nem a TE EGYÜGYÜ

"igazadat" akarod bebizonyitani.

azt azért el kellene fogadni,hogy nem mindenki látja úgy a dolgokat ahogyan Te!

2012. ápr. 17. 15:38
 39/42 anonim ***** válasza:
Ugyan már minden folyamat minden érzés puszta biológia és kémiai anyagok egyvelege....ez tény..ebből áll az ember...és minden élőlény.
2012. ápr. 17. 16:16
 40/42 anonim ***** válasza:
27%

Igazad van, nem kértél meg rá. De én voltam olyan rendes, hogy rád szántam az értékes időmből:)

Tévedsz, nem a saját igazamat bizonygatom. Sőt, nem is bizonygatok semmit. Én kész tényeket írtam le, amikkel nagyon sokan nincsenek tisztában és amikről nagyon sokan nem akarnak tudomást venni.

Azt meg teljes mértékben elfogadom, hogy nem mindenki látja úgy a dolgokat, mint én. Ha mindenki úgy gondolkodna, mint én, akkor nem is lenne ennyi boldogtalan párkapcsolat/házasság. Nem is lenne ennyi megcsalás, szeretőtartás stb.

2012. ápr. 17. 17:32
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!