Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ki az aki neten ismerkedett meg a Nagyon Ő-vel? és hogyan?
felfogtam,köszönöm a kioktatást :)
És lehet,hogy számodra nem létezik,számomra viszont ő az ;) és számomra nincsen és nemis lesz nálla jobb!
és nem voltam egész életemben ennyire "naiv". sosem gondoltam ,hogy ez megeshet velem. de nagyon örülök ,hogy igy történt.
freelove.hu társkeresőn, 4 éve, és 1 éve a feleségem.
Igaz szeretőt kerestem, de nyitott voltam valami komolyabbra.
Ez lett belőle :)
Nem úgy tűnik, de igazán nincs mit:)
Nem csak számomra, senki számára nem létezik. Ez csak egy illúzió, te csak azt hiszed, hogy ő az igazi. Mint az élet más területén(autó, stb.) is van mindig jobb, ugyanúgy van mindig jobb nő és férfi is. Csak az emberek 90% megelégszik azzal, ami van. Beletörődik és elhiteti magával, hogy neki ez így jó. De ez csak egy ideig megy így, aztán rájön, hogy ez így nem jó, ez így szar... Ekkor szokott jönni a megcsalás, válás stb. Vagy a hazudozás, szeretőtartás stb. De látom hiába magyarázom neked, mert te most 20centivel a föld felett lebegsz:) Majd később sok mindenre rájössz.
kezdem kicsit elveszteni a türelmem...
az,hogy "felfogtam" nem azt jelenti,hogy megis fogadom amit mondasz ,hogy ezekután máshogy fogom látni a dolgokat .ez szerintem az Én döntésem :)másokhelyett sem kellene beszélned.. plusz nem azt a kérdést tettem fel,hogy KI AZ AKI SZERIN NEM LÉTEZIK A NAGY Ő ,hanem az ellenkezőjét:) Számomra a nagy ő az a személy akit szeretek ,akiért változnék ,akivel (ha csak rajtam állna) az egész életemet leélném..
Én még nem tudom, hogy ő lesz -e a nagy ő, de a legígéretesebb jelölt, akivel valaha találkoztam. Mellette önmagam lehetek. Nem vár tőlem olyat, ami nem én vagyok, elfogadott, szeret. Haláli jófej, és laza...még csak 4 hónapja járunk, nem is áltatom magam egyelőre.
Egyébként csak a véletlen műve volt! Egy rossz klikk! Így ismerkedtünk meg a neten!
Nem akartam belegázolni a lelketekbe:) De, ha ennyire zokon vettétek, amit írtam, akkor mégis csak kapiskáljátok, hogy miről beszélek. Ergo nem tépem hiába a számat:)
Na de akkor tisztázzunk 1-2 dolgot. Először is fiú vagyok, nem nő. Másodszor, nem vagyok megkeseredve. Szimplán csak megvilágosodtam, mint Buddha:) Sok mindent tisztán látok és két lábbal állok a földön, nem úgy, mint itt egyesek. Sajnálatos, hogy sokan inkább homokba dugják a fejüket, ahelyett, hogy elfogadnák és megértenék hogyan működnek a dolgok. Hazudnék, ha azt mondanám, hogy nem értelek meg titeket... De tényleg. Nem tagadom, sokkal jobb lehet a boldog tudatlanságba élni. Viszont én nem akarom magam áltatni és nem akarok egy nem létező, álomvilágban élni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!