Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ki az aki neten ismerkedett meg a Nagyon Ő-vel? és hogyan?
Aha,szóval szerinted én egy rózsaszin ködbe élek igaz?
Tudom,hogy ha megakarna csalni akkor az ellen nem tudnék semmit se tenni. azt is tudom ,hogy azzal már nem tudnék együtt élni. DE SZERET,én pedig megbizom benne.mert egy kapcsolat nem müködik bizalom nélkül ugyebár.és nagyonjól megvagyunk.3 év alatt még csak rá se nézett másra, és én sem.viszont ha majd Te találsz valakit magadnak akkor kiváncsi leszek-ha neked mindig van/lesz jobb,mennyire leszel boldog .
mi nem azért vagyunk boldogok ,mert felhők közt élünk. hanem mert együtt vagyunk valakivel aki szeret és mi viszont szeretjük.
a rózsaszin köd az lenne ha valakiről csak álmodoznánk...
szóval te a biológia alapján itéled meg a szerelmet...:DD áá..viccek vagytok komolyan:D
Érdekes nagyimék 60 éves házasok ,még mindig mondják egymásnak ,hogy mennyire szeretik egymást(szerelemmel)
Szerintem félreértitek egymást a "nagy ő" fogalmát illetően. A kötözködő kollégával egyetértek: nem hiszek a "nagy ő" létezésében, csak egymáshoz illő emberekben. Ilyen elven vehetjük úgy, hogy létezik "nagy ő", de a "nagy ők" nevű halmazban található, és vannak neki pajtásai. Némelyik nagyobb, míg mások kevésbé nagy ők, attól függően, mennyire vannak egy hullámhosszon veled.
A netes ismerkedés meg valahol ugyanolyan ismerkedés, mint a többi, csak sokkal kisebb felelősséggel és jóval nagyobb merítéssel. Szánalmasnak azért tartják, mert mindig B terv, általában az ismerkedik neten, akinek egyéb módon nem sikerült. Ilyenkor az ember automatikusan egy gép előtt nyomorgó, defektes szociopatát képzel el, pedig a netes ismerkedés ezer meg egy módon lehetséges, nem csak társkeresőn.
A kérdésre válaszolva: nem neten ismerkedtem meg a párommal.
Figyeljetek, értelmezni is kéne amit írok, nem csak elolvasni kutyafuttában:)
Egy szóval nem írtam, hogy nem vagytok boldogok a mostani párotok mellett. A rózsaszín köd nem is ezt jelenti... Én azt próbálok veletek megértetni(egyelőre sikertelenül), hogy a nagy ő nem létezik! Hónapokig, évekig lehet boldognak lenni egy nő/férfi mellett. De aztán idővel találsz jobbat. Mit jelent ez? Azt, hogy nincs olyan, hogy az igazi. Tudom sokan az aktuális párjukat az igazinak titulálják, de tévesen. Értsétek meg, hogy nincs örök szerelem, nincs nagy ő, ezek csak képzelgések, téves teóriák.
Ismétlem, van boldogság és van szerelem. De ez csak egy ideig tart, aztán vége.
Az meg elég mókás, hogy nem mered felvállalni a véleményedet kedves kérdező:) Holott nagy hülyeséget írt a 72%-os:) De ahogy megláttad, hogy nem én vagyok, már elnézést is kértél tőle:) Kicsit komolytalan ez a szitu, de hát ilyenek az emberek:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!