Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ki az aki neten ismerkedett meg a Nagyon Ő-vel? és hogyan?
Figyelt kérdés
2012. ápr. 17. 11:54
1/42 anonim válasza:
:D Szerintem te álomvilágban élsz:)
2/42 anonim válasza:
Én azt hittem Ö lessz az ,de 5 év után vége lett.
3/42 A kérdező kommentje:
igen?hát ahhoz képest 3 éve élek párommal..
2012. ápr. 17. 12:01
5/42 A kérdező kommentje:
az lehet,de majd lesz több is :)
a lényeg ,hogy ez lehetséges Szerintem:)
2012. ápr. 17. 12:04
6/42 anonim válasza:
Én is 3,5 éve vagyok a párommal,és minden rendben köztünk.Mi az iwiw-en kezdtünk beszélgetni(facebook akkor még nem volt ennyire elterjedt)Furcsa,hogy a szüleink ismerték egymást,és ők hoztak össze minket :)De mielőtt személyesen találkoztunk volna,kb 3 hónapig csak neten beszéltünk..
7/42 A kérdező kommentje:
:) gratulálok nektek!
ebből látszik ,hogy igy is lehet egymást nagyon szeretni..sőt..
2012. ápr. 17. 12:08
8/42 anonim válasza:
Na akkor kifejtem, látom nem sikerült felfogni:)
Kezdjük ott, hogy olyan, hogy a nagy ő nem létezik. Nincs olyan, hogy az igazi. Aki ebben hisz, az egy naiv ember. Mindig van más, mindig van jobb.
Az meg, hogy 3éve együtt éltek, lófarok. Ez csak egy sima kapcsolat, amiben jól érzed magadat, egyelőre.
Az már csak hab a tortán, hogy a neten ismerkedtetek meg:) Ezt most nem kommentálom. De, ha szeretnéd szívesen kifejtem ezzel kapcsolatban is a véleményemet:)
9/42 anonim válasza:
Én már bánom ezt a netes ismerkedést. Teljesen félreismertem a párom és ő is engem.
10/42 anonim válasza:
én is neten ismerkedtem meg. egy,fórumon. közös volt az érdeklődés, sokat beszélgettünk, találkoztunk, aztán már 3 éve együtt vagyunk :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!