Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Neten hol találok olyanokat Veszprém megye környékén akikkel barátkozni, ismerkedni lehet?
Figyelt kérdés
21/L.2012. ápr. 7. 22:35
1/7 anonim válasza:
Attól függ milyen céllal szeretnél ismerkedni. Pasit keresel vagy csak simán barátokat?
2/7 A kérdező kommentje:
Barátokat, akikkel később akármi is lehet. Ahogy kialakul. Szerintem csak jó dolog ha a szerelmünk egyben a barátunk is.
2012. ápr. 7. 22:44
3/7 anonim válasza:
akár itt is megpróbálhatod, hátha akad Veszprém megyei is :)
Nekem már írtak innen páran, bár főleg Pest környékiek.
4/7 A kérdező kommentje:
Megnéztem, jónak tűnik, bár fiúkkal szívesebben barátkoznék, talán abból lesz is valami. :P
2012. ápr. 7. 22:56
5/7 anonim válasza:
Előző vagyok
A nekem válaszolók többsége fiú volt, szóval van remény. :)))
6/7 anonim válasza:
kanyon előtt
20F
21F
21F
21F
22F
22F
78F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!