Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ezt mire véljem? Nem kéne...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ezt mire véljem? Nem kéne beleélnem magam?

Figyelt kérdés
Tegnap volt egy buli és ott találkoztunk egy lánnyal.Akkor ismertem meg.Egész buliban egymás körül "forogtunk". Olyan volt az egész viselkedése mint aki akar valamit. Én mai napig ebbe vagyok, hogy szeretne tőlem valamit.Hazakísértem, az úton is nagyon jól elvoltunk. Amit nem értek, hogy a buliban az ölemben ült és mikor beleült az ölembe akkor megfogtam a combját, mire ő mondta, hogy ne simogassál.A buli óta nem is nagyon beszéltünk.. nem tudom érdemes lenne e felvenni a kapcsolatot vele.. szerintetek feleslegesen élném bele magam ??
2012. ápr. 15. 13:56
 1/4 anonim ***** válasza:

Beleült az öledbe és nem hagyta, hogy simogasd?! Hát két dolog lehet, egyik se jó neked.

1. katalizátor vagy az esti masztihoz

2. szopatnak fiam, stop

Hagyd a fenébe, kísérgesse más..

2012. ápr. 15. 14:01
 2/4 A kérdező kommentje:
Én is ezen gondolkoztam, hogy miért nem hagyta.. de házibuli volt és pont ugy ült mindenki hogy nem volt hely.. lehet ezért ült az ölembe, de hogy miért pont az enyémbe??.. nemértem:|
2012. ápr. 15. 14:15
 3/4 anonim ***** válasza:
Attól függ, mit akarsz a csajtól. Ha meg szeretnéd ismerni, pl. kapcsolat céljából, vedd fel a kapcsolatot. Ha csak szexelni szeretnél, az nyilván nem fog (azonnal) sikerülni. Nyilván nem egy olcsó , könnyen kapható lányról van szó, ezért állított le. Ha a frissen megismert pasi simogatni, nyúlkálni kezdene, tutti leállítanám én is. Az viszont, hogy jól elvoltatok, "forogtatok egymás körül" azt jeleni, hogy bejössz neki. Szerintem. 37/N
2012. ápr. 15. 14:24
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm, kapcsolatot szeretnék tőle, mert nem egy 5forintos csaj. akkor felveszem a kapcsolatot, hátha lesz még ilyen buli és akkor jobban megismerjük egymást! :)
2012. ápr. 15. 15:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!