Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most ez mire véljem?

Figyelt kérdés

Megpróbálok rövid lenni.

6 hónapja voltam együtt barátnőmmel, mi közbe ő tegnap előtt este telefonba közölte h túlságosan féltem meg h "főnökösködök" vele szembe, és ez őt zavarja. Köztük én már egy jó pár napja éreztem (megérzés) h valami nem stimmel. De tegnap meg mégis kimondta h szakítsunk.. telefonba. Ma átbeszéltük személyesen, és az volt az ok h "megfolytom" meg h túlságosan féltékeny vagyok. Ez így van, csak h mostanában nem járok sehova, dolgozni se, és még jártam dolgozni, addig nem volt ilyen baj.. és már majdnem 4 hónapja nem voltam, és nekem szükségem van arra h a magánéletből kicsit kikapcsolódjak és akk tudom h nem lettem vna ilyen. Megbeszéltük h barátok leszünk.. de ő már a volt barátjával beszélt is ma, mi közbe eddig le volt neki tiltva mindenhonnan. Most este meg összekaptunk mert úgy beszélt velem mint h ha az ellensége lennék. + msnről is letiltott. És ezt most sajnos nem értem h miért van ez. Meg azt mondja h ő már nem szeret csak egy nagyon kicsit... mikor egy 1 napja szakítottunk. Sokak azt mondják h csak egy kis idő kell neki és meg fogja gondolni magát. Ez vajon esélyes?

Meg miért van ez az egész így?

18/F

2012. márc. 24. 21:44
 1/2 anonim ***** válasza:
azért mert már nem szeret, és hülyén jött ki ez a szakítás dolog, más pasit akar, vagy már van is egy kiszemelt, a nők csak akkor lépnek tovább, ha már meg van a biztos áldozat, a tuti... sztem hagyd, ha menni akar, segíts pakolni ennyi.
2012. márc. 24. 21:55
 2/2 A kérdező kommentje:

Köszönöm.

Mindenki azt mondja h legyen büszkeségem, de valahogy az nekem sajna kevés van.:/

2012. márc. 24. 22:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!