Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Arab srác, mit csináljak? :|
írod a kérdésedben, hogy arab srácról van szó, miost meg leírtad, hogy iráni...
nagyon nem ugyanaz, legalábbis egy iráni nagyon megsértődne és nagyon megharagudna, na learaboznád
persze Iránban is vannak arabok kis számban, de a többség perzsának vallja magát
ha még ezt a különbséget sem tudod (arab és iráni nem ugyanaz), akkor nem tudom mi alapján akarsz összejönni vele
az biztos, hogy nagyon örülne egy európai uniós útlevélnek a srác, amivel meg sem állna Angliáig vagy Franciaországig
ezeknek a fiataloknak a nagy része otthonról akar elmenekülni, mert azt hiszi, hogy nyugatabbra kolbászból van a kerítés és nem kell dolgozni, csak kapják a segélyeket az államtól, amiből jól megélnek
ahogy sok magyar is félretájékozott a külföldi dolgokkal, viszonyokkal kapcsolatban, úgy egy iráni vagy arab is keveset tud a magyar valóságról
Dettó én is ezért kezdtem el beszélgetni a jelenlegi barátommal mert az angolt akartam gyakorolni, na jó meg jól is nézett ki. Amúgy ő marokkói, aztán jelenleg 3. éve vagyunk együtt szóval ennyit arról hogy a távolság miatt nem működik egy kapcsolat. Minálunk úgy volt hogy én mondtam neki hogy ő jól néz ki meg ilyenek és esetleg kimennék hozzá aztán lesz ami lesz, ki is mentem és élőben is olyan volt mint a neten szóval belevágtunk. Minden évben kimegyek hozzá hónapokra és jelenleg azon dolgozunk hogy ő is ide tudjon jönni ami hála a törvényeknek nagyon nehéz.De minden esetre én nem bánom hogy belevágtam, az első normális barátom aki elvisel minden rossz tulajdonságommal együtt és nem próbál meg elnyomni sem.
Viszont látom hogy 15éves vagy, ami szerintem kicsit probléma, én 20 voltam amikor kimentem hozzá és 18 éves korom óta a szüleim konkrétan semmit nem tiltanak. De 15 évesen nem engedtek volna ki tuti. Attól hogy arab nem hiszem hogy kiborultak volna mivel már volt török barátom is. De szerintem te ennyi évesen ne menj ki, inkább ő jöjjön aztán meglátod milyen élőben.
Amúgy meg mond el neki persze hogy tetszik, máshogy nem tudhatod ő mit érez, és szerintem jobb tisztán látni a dolgokat.
Meg beszélgess vele még sokat, mert sok arab tényleg csak mondogatja hogy jajj de szép vagy meg stb (a törökökről nem is beszélve) de nem gondolják úgy igazán komolyan szóval ismerd jól meg, nehogy ne váltsa be aztán a hozzá fűzött reményeidet.
Na jó azt hiszem túlragoztam :)
Lányok vigyázzatok az arab fiúkkal!!!!
NAGYON MÁS KULTÚRA!!!!!
Főleg az arab, észak afrikaiak megint mások. Amíg udvarolnak nagyon kedvesek, sokkal kedvesebbek mint az európai srácok. De ha feleségül vesz akkor a tulajdonának tekint majd! Mint egy tárgyat! Elhalmoznak ékszerrel meg ajándékokkal, de ha feleségül vett akkor az engedélye nélkül még a lakásból sem mehetsz ki! Az araboknál a becsület gyilkosság elfogadott szokás! Megölheti a feleségét vagy a saját lányát ha úgy gondolja szégyent hoz rá! És az ottani törvények nem is büntetik, legfeljebb kártérítést fizet a feleség apjának.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!