Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Arab srác, mit csináljak? :|

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Arab srác, mit csináljak? :|

Figyelt kérdés
Nyáron bejelölt egy arab pasi facebookon.Visszaigazoltam, majd nem sokkal később rámirt.Gondoltam miért ne beszélgethetnénk jófejnek tűnt meg az angol tudásomnak is jót tesz igy összehaverkodtunk,és barátok vagyunk.Webcamba szoktunk beszélni de csak hülyülni pl karaokizni:D.De egy hónappal később már azon vettem észre magam hogy jólenne ha több lenne mint barátság.(Persze tudom hogy ez semmiképp nem lehetséges mert kor én 15 ő 21,nagy távolság vallás stb)De nem tehetek róla.Csak rá tudok gondolni már lassan egy éve pedig általában a facebook barátságaim 1-2hét után megszakadnak.igazából nemtudom hogy ő igazából mit akar mert néha tesz egy egy pozitiv megjegyzést mondjuk h tetszik a ruhám vagy h szép vagyok de nem tudom.Elmondani meg nem merem neki mert tönkretenném a barátságunkat.Lassan egy hete nem beszéltünk mert náluk most tilos a fb meg egyetemen van(ő nem iszik nem dohányzik szóval normális )Szerintetek elmondjam vagy ne mert amugy sem lenne semmi annyira nemtudom:s

2012. ápr. 15. 10:33
1 2 3 4
 21/39 anonim ***** válasza:
44%
Ennél már nincsen lejjebb:XD
2012. ápr. 16. 17:47
 22/39 A kérdező kommentje:
dejónekem:)
2012. ápr. 16. 18:42
 23/39 anonim válasza:
100%
Vigyázz az irániakkal!!!
2012. ápr. 16. 20:16
 24/39 A kérdező kommentje:
tényleg csak beszélgetünk!=)barátok vagyunk
2012. ápr. 16. 20:18
 25/39 anonim ***** válasza:
100%

írod a kérdésedben, hogy arab srácról van szó, miost meg leírtad, hogy iráni...

nagyon nem ugyanaz, legalábbis egy iráni nagyon megsértődne és nagyon megharagudna, na learaboznád

persze Iránban is vannak arabok kis számban, de a többség perzsának vallja magát

ha még ezt a különbséget sem tudod (arab és iráni nem ugyanaz), akkor nem tudom mi alapján akarsz összejönni vele

az biztos, hogy nagyon örülne egy európai uniós útlevélnek a srác, amivel meg sem állna Angliáig vagy Franciaországig

ezeknek a fiataloknak a nagy része otthonról akar elmenekülni, mert azt hiszi, hogy nyugatabbra kolbászból van a kerítés és nem kell dolgozni, csak kapják a segélyeket az államtól, amiből jól megélnek

ahogy sok magyar is félretájékozott a külföldi dolgokkal, viszonyokkal kapcsolatban, úgy egy iráni vagy arab is keveset tud a magyar valóságról

2012. ápr. 17. 13:04
 26/39 A kérdező kommentje:
erdeztem es o monndta :)h arab
2012. ápr. 17. 13:22
 27/39 A kérdező kommentje:
bocsi mobilról voltam szóval mondta hogy igaz hogy Iránban él de ő arab=)
2012. ápr. 17. 14:49
 28/39 TijuMK ***** válasza:

Dettó én is ezért kezdtem el beszélgetni a jelenlegi barátommal mert az angolt akartam gyakorolni, na jó meg jól is nézett ki. Amúgy ő marokkói, aztán jelenleg 3. éve vagyunk együtt szóval ennyit arról hogy a távolság miatt nem működik egy kapcsolat. Minálunk úgy volt hogy én mondtam neki hogy ő jól néz ki meg ilyenek és esetleg kimennék hozzá aztán lesz ami lesz, ki is mentem és élőben is olyan volt mint a neten szóval belevágtunk. Minden évben kimegyek hozzá hónapokra és jelenleg azon dolgozunk hogy ő is ide tudjon jönni ami hála a törvényeknek nagyon nehéz.De minden esetre én nem bánom hogy belevágtam, az első normális barátom aki elvisel minden rossz tulajdonságommal együtt és nem próbál meg elnyomni sem.

Viszont látom hogy 15éves vagy, ami szerintem kicsit probléma, én 20 voltam amikor kimentem hozzá és 18 éves korom óta a szüleim konkrétan semmit nem tiltanak. De 15 évesen nem engedtek volna ki tuti. Attól hogy arab nem hiszem hogy kiborultak volna mivel már volt török barátom is. De szerintem te ennyi évesen ne menj ki, inkább ő jöjjön aztán meglátod milyen élőben.

Amúgy meg mond el neki persze hogy tetszik, máshogy nem tudhatod ő mit érez, és szerintem jobb tisztán látni a dolgokat.

Meg beszélgess vele még sokat, mert sok arab tényleg csak mondogatja hogy jajj de szép vagy meg stb (a törökökről nem is beszélve) de nem gondolják úgy igazán komolyan szóval ismerd jól meg, nehogy ne váltsa be aztán a hozzá fűzött reményeidet.

Na jó azt hiszem túlragoztam :)

2012. ápr. 17. 18:05
 29/39 anonim ***** válasza:
68%

Lányok vigyázzatok az arab fiúkkal!!!!

NAGYON MÁS KULTÚRA!!!!!

Főleg az arab, észak afrikaiak megint mások. Amíg udvarolnak nagyon kedvesek, sokkal kedvesebbek mint az európai srácok. De ha feleségül vesz akkor a tulajdonának tekint majd! Mint egy tárgyat! Elhalmoznak ékszerrel meg ajándékokkal, de ha feleségül vett akkor az engedélye nélkül még a lakásból sem mehetsz ki! Az araboknál a becsület gyilkosság elfogadott szokás! Megölheti a feleségét vagy a saját lányát ha úgy gondolja szégyent hoz rá! És az ottani törvények nem is büntetik, legfeljebb kártérítést fizet a feleség apjának.

2012. ápr. 18. 07:00
 30/39 anonim ***** válasza:
70%
29/29 nagyon jól írtad meg amit gondolsz. Ez így van de a dolgok annyira nem rettenetesek. Az én párom is arab, kis tapasztalatom van a témában. én kicsit idősebb is vagyok. Az is különbség hogy én is muszlim vagyok és gyakorolom is a hitem, innentől kezelt a párom családja "nemEurópaiként azaz Becsületesként". sokszor a párom akarja "európaibb módon" kezelni dolgokat, de én nem akarom hogy úgy tegye mert ég és föld a 2 kultúra közti különbség. a kimondod az arabnak hogy európai, mosoly ül a szájára! Pláne azokon a helyeken, ami turistaország: pl Tunéziában, Egyiptomban az amerikai, európai lányok után húzzák a vonalakat a szállodában dolgozó férfialkalmazottak!!! Európa=könnyűvérű nőkkel tele gazdagság. És ha csak elfogadod egy ismeretlen férfi bejelölését, azt jelenti: "gyere, én is olyan vagyok mint az átlag, máris ismersz:)" Nem lehet barátság a dologban (ÖNÁLTATÁS) mert a kinézeted alapján jelölt be nem azért mert tetszik a természeted. Hozzátenném, a mai lányok néha úgy néznek ki mint a 20-25 éves modellek, ami még ront a dolgokon. Lehet leszavazni. :D
2012. ápr. 18. 11:26
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!