Ha egy arab srác azt mondja hogy szeret és csak én vagyok neki akkor azt úgy is gondolj? Nektek volt már "dolgotok" arabokkal?
Volt bizony:)
1.Nagypapám tesójának a lányának arab a férje.Kint élnek messzeségben...
2. Mekiben voltam mögöttem állt egy srác aki arab volt és 20ft-om hiányzott a végösszeghez:( Erre ő kiegészitette nekem,majd amikor kijöttem utánam jött és megkérte a kezem:D Mondtam neki h bocsi de van párom:) Aranyos volt:)
Nézd meg a Lányom nélkül soha című filmet és mindenre választ kapsz...
Nem feltétlenül. Az arabok általában mindig azt mondják, amit hallani akarsz. nem csak a párkapcsolatban, mindenben. Nyolc évet éltem egy arab férfival, most váltunk el.
A lányom nélkül soha pedig baromság, mert abban a pasi iráni, és nem arab! :)
Úgyhogy ha arabokról akarsz látni valamit, ne azt nézd. Ne ess az általánosítás hibájába :) Midnen jót.
...és persze embere válogatja. Ez az "arab" olyan távolinak tűnik, bátran sarkosít is mindenki a véleményén. Ha egy szlovák fiúra kérdeztél volna rá, a vélemények is árnyaltabbak lettek volna.
Ettől még igaza is lehet az előttem szólóknak. De nem azért, mert a legény arab, hanem mert ő éppen olyan, amilyennek elképzelik. Aztán vannak olyanok is, akik nem ilyenek.
Üdv, HajDoktor
10:52
Amerikai propaganda filmről van szó, a muszlim világ lejáratásáról, ráadásul Iránban nem arabok élnek, hanem perzsák.
Nyilván minden ember más, de ez nem változtat azon, hogy az egy másik kultúra. Mások a törvények, a szokások.
Azt meg nem lehet szépíteni, hogy a nők nem egyenrangúak a pasikkal és hogy egy pasinak több felesége is lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!