Vannak előitéleteid az arabokkal és az arab kultúrával szemben?
Bevallom, addig voltak, míg személyes tapasztalataim révén nem ismertem meg az arab kultúrát és sok arab embert...
Több arab barátunk van, és bátran állíthatom : Európában elképesztő tévhitekben élnek az emberek az arabokról!
Igyekeztem megismerni a muszlim vallást is és elképedtem : erről is mennyi tévhitünk van itt Európában!
Az arabok a driftjirályok!, faxa csávók!
csak írd be googleba: arab drift
Nekem is csak jó tapasztalatom van velük kapcsolatban.
Mondjuk a cégemet nem bíznám rájuk (európai mércével elég kényelmes munkatempójuk van), de emberileg nagyon jók voltak velem többször is. Jó velük beszélgetni, csodálatos a kultúrájuk, az írásuk maga a szépség, kedvesek, barátságosak, és persze nagy hóhányók, ha udvarlásról van szó :)
Az arab kultúrával semmi bajom, sőt, imádom a zenéjüket, még hastáncolok is:)
És imádom a török, egyiptomi, stb, édességeket.
Amúgy sok fura arab embert láttam már és ismerek néhány bevett "nőszerzési praktikát" is ( nagyon nem tisztességeseket is), szóval némelyikükről megvan a véleményem, de ismerek olyat is, aki teljesen normális, szóval egyénekre nem lehet általánosítani...
Nekem nincs velük bajom, sőt szeretem őket!
Akik nem ismerik őket, azok elítélik.
Pl én inkább egy félig arab országban élnék, mint egy félig cigányban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!