Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hülye vagyok működhet ez így?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hülye vagyok működhet ez így? (csalfa asszony)

Figyelt kérdés

Hülye vagyok működhet ez így? Már vagy öt éve vagyok egy lánnyal együtt (2-3 éve dolgozik is már), majdnem egyből hozzám költözött, látszólag minden tökéletes volt. Le írom még egyszer mindent TÖKÉLETESNEK éltem meg egy kb. hónappal ez előttig, akkor meg tudtam, hogy félre kefélt egész idő alatt (rendszeresen) az egyik régebbi exével. Igaz én nekem meg fél éve volt egy futó pár hónapos viszonyom egy válófélben lévő kolléganőmmel, amiről meg ő nem tudd. Mondjuk egyikünk sem tudd arról - tudtommal - hogy a másik tisztában lenne a helyzettel. De ugyan olyan házias, édes és oda adó. Több mint valószínű az igazi. Ami egy gáz, hogy állandóan csal, és ma esete tudtam meg több exével is volt már így. Bár ami jó senki újjal. Egyik exével beszéltem, rendes srác és nekem haverom, nem is közös ismerős csak máshonnan ismerem őt (ex-kolléga). Ő mondta a lány ilyen, forró vérű, és ők azért mentek szét mert ezt meg akarták beszélni, de hosszú idő alatt sem ment. Leginkább azért mert közben meg tényleg féltékeny a lány. Nem őrjítően, de azért ha nem meló helyen munkaidőben csalóm tuti lebukok és vége a kapcsolatunknak. Ami más, hogy most igényem sincs más nőre. Anno a válófélben lévő asszonyka szeretet éhsége, és gyakorlatilag az én fogalmaim szerint a szexben mindenre nyitottsága magával ragadott, de már rég a múlt. Ott van egy új férj/apa jelölt, mert nem mondtam de volt egy három év forma gyerekeke. Most én úgy vagyok vele, hogy nekem ő kell, a párom így is, bár ugye természetesen sokkal jobb lenne, ha az "ágyam" nem kellene mással megosztanom. Valamiféle ma már feleslegesnek érzett kompenzáció miatt amióta tudok a barátnőm ügyeiről, két munka helyi lánnyal is volt rövidke viszonyom, de nem érzem úgy, hogy ha kihagyom rosszabb lett volna.

Hülye vagyok működhet ez így?

2012. ápr. 12. 23:16
1 2 3 4 5 6 7
 31/65 anonim ***** válasza:
12%

A barátnőd ha odaadó és tényleg nagyon szeret téged akkor szerintem érdemes lenne megtartani. Főleg hogy mellette később is nőzhetsz! :)

Szerintem egy nagy beszélgetés kéne ahol tabuk nélkül megbeszélitek hogy kinek mi hiányzik és miért teszi azt amit tesz. Aztán kibékültök mindketten megígértek mindent, majd változtattok a dolgaitokon és onnantól kezdve egyikőtök sem kémkedik a másik iránt! Ne tudjatok semmiről sem!

Ha lenne egy csaj aki tökéletes nekem de néha más is kell neki, lehet hogy kénytelen lennék kompromisszumot kötni. :)

Nem tudom. Ezt a gatyát még nem hordtam! :)

2012. ápr. 12. 23:53
 32/65 A kérdező kommentje:

Exétől tudom, hogy egy hibája van hogy ő szívesen lenne ebben is őszinte, mint az alaptermészete szerint mindenben. De valahogy ez soha nem volt megoldható. Mert szégyenli magát és túl kompenzál, ...

Tehát egy lehetőségem van lenyelem a békát és nem bukom meg ha félre kúrok.

2012. ápr. 12. 23:58
 33/65 anonim ***** válasza:
81%
Jézusom, fertő :DDD
2012. ápr. 13. 01:55
 34/65 anonim ***** válasza:
Hát ha nem akarsz osztozni a tortából, marad a jó öreg Fritzl módszer. Irány a pince! Csak aztán küldd utána a szolit is, nehogy D vitamin hiányos legyen a promiszkuis szentem...
2012. ápr. 13. 02:02
 35/65 anonim ***** válasza:
100%
Azért látom te sem magyar irodalomból schmittelted össze a kisdoktoridat :D
2012. ápr. 13. 02:04
 36/65 anonim ***** válasza:

A jogban van egy alapelv:

"Mindenkinek meg kell adni ami jár"

Nos barátom döntsd el ennek a fehérmájú némbernek mi az ami jár? In or out!

2012. ápr. 13. 02:06
 37/65 A kérdező kommentje:

Nem-nem íródalom egyes (dixgráfia), de amúgy pont mint drágám a második évben (harmadik-negyedik fél évben) otthagytuk az egyetemet, csak én a BME-t, ő meg a bölcsészkart , és mind ketten OKJ-s felsőfokú végzettséggel rendelkezünk, csak ő egészségügy is én meg ilyen kvázi műszaki vonalon, mint logisztikus (bár a legtöbben szerintem az irodában nem is tudják mi a f@szt csinálok.) Anyagellátást intézek (pszt!), ő meg életeket ment, most éppen az éjszakában. Meg másod állásban nővérke egy maszek .... pedig két szakasszisztensi végzettséggel rendelkezik. De amúgy érdekes pont ugyan úgy utáljuk a retek klubot és szeretjük olvasni például a világirodalom nagyjait is, meg persze a nyugat íróit költőit. A napok “csúsztatássá”-ból előre hosszabb szabad idejeiben fől szoktunk járni 2-3 napokra a fővárosba, addigra színház jegyeket véve rokonokhoz.

Ha én is ő is swingerek lennénk tökéletes pár lennénk, de én leginkább monogám vagyok, ő meg féltékeny.

Amúgy máskor szóljatok ne igyon az aki nem bírja! Mert van itthon vendégeknek egy kis pálesz, és én magamat lenyálazva aludtam itt a harmadik pohár után. No lassan amúgy is ébrednem kellet volna.

2012. ápr. 13. 05:33
 38/65 A kérdező kommentje:

ma 09:17 Ne légy álszent trágár és naiv!!!

Egyszer öt év alatt megbuktam, most meg két kisebb kompenzációs kísérlet. És amúgy monogám vagyok. De ez szerintem nem erény, inkább hátrány, főleg ha a történelmet és más kultúrákat nézünk! Ja és főleg ha sajátunk, látjuk mennyire nem működik az ami elvárás lett ~50-100-200-nagyon max. 500 éve (a területenként körönként változó hogy hány év).

2012. ápr. 13. 21:05
 39/65 anonim ***** válasza:
Mennyi idősek vagytok??? Te és a barátnőd
2012. ápr. 16. 00:33
 40/65 anonim ***** válasza:

Ennyire nem lehetsz hülye!:O

Az asszony jobbra-balra kúr az exeivel(te nem vagy elég jó,hogy megtartsd és szalad vissza az exekhez) a nőd nem k*rva,rosszabb-r*banc.A k*rva a megélhetésért teszi,a nőd csak azért mert viszket.

Szerintem azért nyalja ki a segged,hogy palástolja a dolgokat. A biztonság kell neki meg a pénz. Te mondtad:mintapárnak tűntök de nem vagytok azok. Ez az egész csak kirakat..

Ui: a monogámia nem azt jelenti,h összesen 1 párja volt életében hanem,h "egyszerre" egy van..

20N

2012. ápr. 16. 00:57
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!