Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Működhet egy távkapcsolat?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Működhet egy távkapcsolat?

Figyelt kérdés
3 éve vagyunk együtt és most elment tőlem 300km-re , mert oda küldték dolgozni. Nagyon hiányzik és tudom, h én is neki. De nagyon rossz így. 2 hetente találkozhatunk csak, mert így érünk rá, meg az út is kb 7 óra a rossz közlekedés miatt. Mit csináljak? Szerintetek ki lehet bírni? 5 hónapig lesz így elvileg
2012. ápr. 9. 15:54
 1/10 anonim ***** válasza:
Ha tényleg szereted simán ki lehet bírni azt az 5 hónapot.
2012. ápr. 9. 15:56
 2/10 anonim ***** válasza:
Igen, 3 évvel a hátatok mögött ez az 5 hónap túlélhető így. Persze nyilván kellemetlen meg nehéz, de nem tudsz mit tenni.
2012. ápr. 9. 15:57
 3/10 Agytörzsi Prof. ***** válasza:
Több,mint 10 éve így élek. Nem 300km, hanem több 1000km van közöttünk, 6-7 hetente járok haza, és még működik a dolog.
2012. ápr. 9. 15:59
 4/10 A kérdező kommentje:
Amúgy észrevettem a páromon, hogy sokkal figyelmesebb velem mióta így vagyunk. Minden telefonbeszélgetésnél mondja, hogy szeret. Pedig naponta sokszor beszélünk :) De szerintetek nem fog a szerelem elmúlni így?
2012. ápr. 9. 16:01
 5/10 A kérdező kommentje:
Ez egy szép példa :) remélem a miénk is működni fog :)
2012. ápr. 9. 16:02
 6/10 Agytörzsi Prof. ***** válasza:
A szerelem lehet, hogy kopni fog, de ez nem feltétlen változtat a kapcsolatotokon.
2012. ápr. 9. 16:18
 7/10 anonim ***** válasza:
a barátom 6000 km-re él, és mégis jobban szeretem, mint valaha, és úgy érzem, ő is. teljesen működik, csak MINDKÉT félnek akarnia kell és dolgozni rajta. persze örökké nem mehet így, de 5 hónap az teljesen túlélhető.
2012. ápr. 9. 16:19
 8/10 anonim ***** válasza:
5 hónapig bírható.... Ha nem lenne biztos, hogy meddig tart akkor már aggódnék, de így kibírhatod.
2012. ápr. 9. 16:27
 9/10 anonim ***** válasza:
5 hónap az semmi, legalább próbára teszi a szerelmeteket, és még biztosabbak lesztek benne : ) Mi 4 évig bírtuk, havi egyszeri találkozással.
2012. ápr. 9. 16:42
 10/10 anonim ***** válasza:

Az 5 hónapot - ha tényleg szeretitek egymást - simán kibírjátok! Beszélgessetek sokat, mondd neki többször, hogy pl. "sok puszi", "imádlak", "szeretlek" stb...

18/L

2012. ápr. 9. 17:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!