Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Távkapcsolat. Működhet?

Figyelt kérdés

Egymástól 60 km-re lakunk,hétvégente találkozunk,sétálgatunk. Néha hétvégente ottmaradunk a másiknál. Működhet ez igy? Iszonyatosan szeressük egymást,szerelmesek vagyunk,megbizunk egymásban.

18/F

2012. ápr. 3. 15:51
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
Egy ideig mindenképp működik.
2012. ápr. 3. 15:52
 2/16 anonim ***** válasza:
egy ideig...
2012. ápr. 3. 15:52
 3/16 anonim ***** válasza:
Igen. Mivel a kapcsolat alapja a bizalom. De szerintem 60 km olyan borzalmasan sok.
2012. ápr. 3. 15:53
 4/16 anonim ***** válasza:
szerintem működik, de egy idő után össze kéne költöznötök. mert, ha felnőttek lesztek (már igazi értelemben és nem 18-25 évesek) akkor a családalapítás stb-nél jó, ha együtt laktok
2012. ápr. 3. 15:54
 5/16 anonim ***** válasza:
darabig persze...utána eljön az az idő amikor nagyon hiányzik a másik...azt szép lassan megszokod..és a szerelem is elkezd mulni...
2012. ápr. 3. 15:55
 6/16 anonim ***** válasza:
Én 5 évig voltam igy egy lánnyal ,de sajnos szépen lassan eltávolodtunk egymástl és elmúlt a szerelem.
2012. ápr. 3. 15:58
 7/16 anonim ***** válasza:
Nálunk 3 évig működött...
2012. ápr. 3. 16:03
 8/16 A kérdező kommentje:
Hát,én nemsokára egyetemre megyek,ő is abba a városba fog tanulni,szóval addig kéne csak kibirni,az meg ugye 1-2 év : ) Addig talán müködik,vagyis nagyon remélem.
2012. ápr. 3. 16:04
 9/16 anonim ***** válasza:
mi 100 km-re lakunk, és működik :D
2012. ápr. 3. 16:18
 10/16 anonim ***** válasza:
Ha mint a két fél hűséges típus, és igen tetszenek egymásnak akkor elképzelhető, de ha csak szex szempontjából, akkor meg alapból nincs értelme, ha meg komolyan gondolják akkor meg, hetente legalább egyszer minimum eltudják intézni hogy találkozzanak egymással.
2012. ápr. 3. 16:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!