Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tàvkapcsolat tènyleg müködhet?
A baràtnõmmel 5 ève vagyunk együtt.Idèn befejezte a sulit de nem talàlt munkàt, ràadàsul az enyèm is megszünt.Ùgy gondolta felköltözik a nõvèrèhez Budapestre ès azt akarta h költözzek fel vele de nem akartam,mert elèg sokat veszekedtünk.Ùgy èreztem ez a megoldàs h tàvkapcsoatban èlünk,de ràjöttem h nagyon szeretem ès nagyon hiànyzik.Kicsit fèltèkeny vagyok rà hisz ùj emberekkel ismerkedik meg ès èn mèg a kanyarban sem vagyik.Kicsit több mint 1 hetet töltöttünk együtt 5 napja ment el.Mindennap beszèlünk telefonon,de ki tudja mikor talàlkozunk mert mèg nem talàltunk munkahelyet.Meddig lehet bìrni egy tàvkapcsolatot,illetve mit csinàljak h enyhìtsem a hiànyàt? (Nem a megcsalàsra gondolok)Nem szeretnèm sokàig ezt csinàlni, mert szerintem gyengiti a kapcsolatunkat.
bocs a helyesìràsi hibàkèrt telorol irok
24 F
Én még nem próbáltam, de már elég sok távkapcsolatot láttam. Ha pár havonta tudtok találkozni, akkor 1-2 évet is kibír, ha 3 hónapnál tovább nem találkoztok, akkor esélytelen. Kb. ez a tapasztalat.
23/L
Én lassan másfél éve élek távkapcsolatban. Annyiban "könnyebb" a helyzetünk, hogy mi így kezdtük, tehát nem kellett elszakadni, mi ehhez szoktunk hozzá.
Még másfél évet ki kell így bírnunk, mert nekem még suli van, neki meg ott van meló + suli. Általában minden hétvégén tudunk találkozni, mivel tartós beteg vagyok és 90%os kedvezménnyel vonatozok, ez azért megkönnyíti a helyzetet. Néha kimarad 1-1 hétvége, akkor viszont baromira szenvedek. Mostanában kevesebbet tudunk beszélni, mert rengeteget kell tanulni, és így napi 1-2 óránk jut egymásra (telefon, msn), amikor már holtfáradtak vagyunk, és semmi érdemlegesről nem tudunk beszélni, csak jó érzés, hogy ő ott van és rám gondol én meg itt és rá gondolok.
Ki lehet bírni, ha nagyon akarjátok, de rengeteg bonyolult helyzetet kell telefonon, msnen megoldani. Veszekedések, miegymás. Tudom, hogy ha egymás mellett lennénk, nem veszekednénk ennyit, mert ezt csak a másik hiánya hozza ki az emberből, meg amúgy is, annyira szeretjük egymást, hogy amint ránézünk a másikra elszáll a haragunk. Na most ez ugye 100 kmről nehezen megoldható, így sok a sértődés.
Remélem nektek sikerül átvészelni a helyzetet és mielőbb találtok munkát meg valami kis közös albérletet:)
Fiatalok voltunk. Nálunk 3 és fél évig tartott, de nem bírta tovább, feladta és közben más csajt keresett, ha elhagy legyen valakije. Sikerült is a terve, bár nem úgy ahogy gondolta. Felhívott és áradozott az új barátnője szépségéről, ám a hisztijét csak 2 hétig viselte el, aztán vissza akart jönni hozzám. :D Ennyi év után ezt már inkább viccesnek találom és nem mennék bele még egy távkapcsolatba. Már van normális kapcsolatom.
26N
Attól függ, hogy mennyire nagy az összetartó erő! Azt biztosan elmondhatom lesznek olyanok akik ott a távolban csapják neki a szelet... Sajnos Én így jártam észrevettem az érdeklődés egyre inkább alábbhagyott és a kérdéseimre nem jöttek egyenes válaszok. Igazából nem volt hosszú idő 2 hónap, de nagyot csalódtam, mert amilyen jól indult olyan gyorsan átcsapott az önzetlen szerelemből másba. Nem bánom jó tanulópénz volt. Nálatok meg van az az előny, hogy 5 éve ismeritek egymást személyes közelségből Én csak 3 év és utána találkozgattunk. Fontos a táv és a szabadidő meg az anyagiak 1 ilyen kapcsolatnál!
Sok sikert, de vigyázz mindig lesz 1 olyan "jóakaró" aki a hátad mögött mesterkedik (ezek a kis csicskák megpróbálják meglovagolni a kapcsolatotok hullámvölgyeit), de számítanod kell rájuk!
22F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!