Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tàvkapcsolat tènyleg müködhet?
A baràtnõmmel 5 ève vagyunk együtt.Idèn befejezte a sulit de nem talàlt munkàt, ràadàsul az enyèm is megszünt.Ùgy gondolta felköltözik a nõvèrèhez Budapestre ès azt akarta h költözzek fel vele de nem akartam,mert elèg sokat veszekedtünk.Ùgy èreztem ez a megoldàs h tàvkapcsoatban èlünk,de ràjöttem h nagyon szeretem ès nagyon hiànyzik.Kicsit fèltèkeny vagyok rà hisz ùj emberekkel ismerkedik meg ès èn mèg a kanyarban sem vagyik.Kicsit több mint 1 hetet töltöttünk együtt 5 napja ment el.Mindennap beszèlünk telefonon,de ki tudja mikor talàlkozunk mert mèg nem talàltunk munkahelyet.Meddig lehet bìrni egy tàvkapcsolatot,illetve mit csinàljak h enyhìtsem a hiànyàt? (Nem a megcsalàsra gondolok)Nem szeretnèm sokàig ezt csinàlni, mert szerintem gyengiti a kapcsolatunkat.
bocs a helyesìràsi hibàkèrt telorol irok
24 F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!