Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Működhet a távkapcsolatunk ilyen helyzetben?
17/F vagyok.
Van egy lány akivel régen azért nem tudtunk összejönni mert fiatalabbak voltunk és persze a távolság. Aztán úgy döntöttünk hogy ennyi elfelejtjük egymást, de most Szilveszterkor találkoztunk és, most újra teljesen szerelmes lettem. Ő azt mondta hogy megint a távolság, de ha bizonyítom neki a szándékom akkor lehetséges. Szeretnék újra együtt lenni vele, csak a bökkenő hogy ők Kecskeméten laknak, én pedig itt Nyíregyházán. Már azt is bevállalnám hogy suli mellet azért melózzak hogy megteremtsem az összeget minden hétvégi találkozásokra. Annyi a szerencse hogy most végzős, és 6 hónapot kéne kibírni távkapcsba, aztán ide költözne. Szerintetek megéri ennyi akadályt fiatalon átugrani?
Mi is így voltunk. Ő 18 volt, én 15. Több mint száz km. volt köztünk. Amíg tanultunk ő járt hozzám.Kb. négy év. Amikor végzett elköltöztem hozzá. Ott vállaltam munkát. Albérletbe kezdtük. Már 25 éve vagyunk együtt.
A fentebb válaszolónak: A távkapcsolat akkor alibi, ha két felnőtt ember, aki pl. munkára stb.-re hivatkozva évekig távkapcs.-ban él. Ekkor ált.-ban az egyik v. mindkét fél keresgél még egy jobbat. Csak "lónincsjóaszamáris" alapon, elvannak.
A másik amit hozzá szeretnék fűzni...amit sokan hangoztatnak pl. internetes kapcsolatnál, "hogy nem ismered, így nem is szeretheted". Erről azt gondolom, hogy a szerelem alapjában véve egy illúziókkal teli állapot. Akivel naponta találkozol, azt sem ismered!!! Egyrészt nem látsz a fejébe, másrészt az évek alatt változik is.
A kérdésre valójában már a saját példámmal válaszoltam. Ugyanolyan esélyetek van egy szép és tartós kapcsolatra, mint ha egymás közelében élnétek. Viszont ha a lány a távolságot problémának tartja, azon egy kicsit gondolkozz el, hogy ez nem-e csak egy kifogás...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!