Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Működhet a távkapcsolatunk...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Llolyd kérdése:

Működhet a távkapcsolatunk ilyen helyzetben?

Figyelt kérdés

17/F vagyok.

Van egy lány akivel régen azért nem tudtunk összejönni mert fiatalabbak voltunk és persze a távolság. Aztán úgy döntöttünk hogy ennyi elfelejtjük egymást, de most Szilveszterkor találkoztunk és, most újra teljesen szerelmes lettem. Ő azt mondta hogy megint a távolság, de ha bizonyítom neki a szándékom akkor lehetséges. Szeretnék újra együtt lenni vele, csak a bökkenő hogy ők Kecskeméten laknak, én pedig itt Nyíregyházán. Már azt is bevállalnám hogy suli mellet azért melózzak hogy megteremtsem az összeget minden hétvégi találkozásokra. Annyi a szerencse hogy most végzős, és 6 hónapot kéne kibírni távkapcsba, aztán ide költözne. Szerintetek megéri ennyi akadályt fiatalon átugrani?

2012. jan. 5. 08:26
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Odaköltözne? Mégis hogy? A távkapcsolat egy illúzió egyébként. Hogyan lehetsz "szerelmes", ha alig ismered?
2012. jan. 5. 08:28
 2/12 Macs1209 ***** válasza:
Ezt a kérdést magadnak tedd fel (bár már szerintem csak arra vársz, hogy mindenki azt írja, hogy igen, megéri).
2012. jan. 5. 08:29
 3/12 anonim válasza:
71%
Simán megéri. A szerelem mindent legyőz. A mindenbe a távolság is beletartozik :) Sok sikert!
2012. jan. 5. 08:29
 4/12 anonim ***** válasza:
Volt egy ilyen ismerősöm,hasonló helyzettel. Egy ideig ment a dolog,aztán belehülyült a srác,hogy kéthetente,vagy háromhetente tudja látni csak a barátnőjét 1-2 napra,és végül rájött hogy nincs értelme! Nagyon nagy bizalmat igényel egy ilyen kapcsolat,meg persze sok pénz is elmegy az utazgatással. De ha te mindent bevállalsz,akkor hajrá!
2012. jan. 5. 08:35
 5/12 Frodó a Zsákos ***** válasza:
Nálam: 1 év középsuliban utána 2 év távkapcsolat (nemrég lettünk 3 évesek), a távolságok Hatvan-Szombathely aztán Eger-Pest voltak.Nem bántam meg, még mindig nagyon szeretem őt de a közös középiskolás éveink nélkül( ex osztálytárs) nem hinném,hogy akár 3hónapot megélt volna a dolog, esetleg ha 20 évese fejjel kezdjük vagy idősebben. Ha belevágsz sok sikert, de nem lesz könnyű!
2012. jan. 5. 08:52
 6/12 anonim ***** válasza:
Szerintem megéri ha hamarosan a közelbe tud költözni. :)
2012. jan. 5. 08:57
 7/12 anonim ***** válasza:
Amúgy meg tanulj jól és korrepetálj olyanokat akik megbuktak valamiből. Dupla haszon. ;) Jobban járnál mintha elmennél rabszolgának. :)
2012. jan. 5. 08:59
 8/12 anonim ***** válasza:
én kb 2 évig voltam egy lánnyal távkapcsolatban,ő pesti és veszprémi és működött,sőt anyiban jobb is volt, hogy nem tudtuk megunni egymást.szóval ha igazán akarja az ember,működhet.de én nem 17 voltam ,amikor bele kezdtünk,és dolgoztam,kb 2 hetente találkoztunk.anyagilag ezt te nem fogod biztosan bírni.nem 100%,de lehet.
2012. jan. 5. 11:01
 9/12 anonim ***** válasza:

Mi is így voltunk. Ő 18 volt, én 15. Több mint száz km. volt köztünk. Amíg tanultunk ő járt hozzám.Kb. négy év. Amikor végzett elköltöztem hozzá. Ott vállaltam munkát. Albérletbe kezdtük. Már 25 éve vagyunk együtt.

A fentebb válaszolónak: A távkapcsolat akkor alibi, ha két felnőtt ember, aki pl. munkára stb.-re hivatkozva évekig távkapcs.-ban él. Ekkor ált.-ban az egyik v. mindkét fél keresgél még egy jobbat. Csak "lónincsjóaszamáris" alapon, elvannak.

A másik amit hozzá szeretnék fűzni...amit sokan hangoztatnak pl. internetes kapcsolatnál, "hogy nem ismered, így nem is szeretheted". Erről azt gondolom, hogy a szerelem alapjában véve egy illúziókkal teli állapot. Akivel naponta találkozol, azt sem ismered!!! Egyrészt nem látsz a fejébe, másrészt az évek alatt változik is.

A kérdésre valójában már a saját példámmal válaszoltam. Ugyanolyan esélyetek van egy szép és tartós kapcsolatra, mint ha egymás közelében élnétek. Viszont ha a lány a távolságot problémának tartja, azon egy kicsit gondolkozz el, hogy ez nem-e csak egy kifogás...

2012. jan. 6. 13:24
 10/12 A kérdező kommentje:
Én is attól félek hogy lehet csak egy kifogás hogy a távolság miatt. De szerintem ez el fog dőlni pár napon belül hogy mi lesz.
2012. jan. 6. 15:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!