Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gondoltam felteszem ide a kérdést, hátha volt már valaki hasonló helyzetben, mert fogalmam sincs, hogy mit csináljak?
Végigolvastam :D
Egy tuti: ne fuss utána, akkor betesz a ,,mégegysrácakinekakinekkellek" kategóriába- Én is így vagyok most egy csajjal, akivel szívesen összejönnék, mert minden téren 10/20-as... de nem nagyon keresem, ill. hetente max. egyszer, hogy akkor megyünk-e valahova. Persze ilyenkor szerintem dacból ő sem ír rám, de tegnap pl. tök random írt, hogy mi van vele,hogy vagyok, milyen volt a szilveszterem, stb. Szóval tartsd meg a méltóságod, és hagyd egy kicsit ,,bizonytalanságban". Ne feledd: a csajok a titokzatos, nehezen megkapható srácokra buknak ;)
Szerintem nagyon erőltetett a dolog,ha nincs senkije megkeres,lehet hogy csak egy kis törődést kis bókolást akart kapni valakitől,hisz vége lett a kapcsolatának.
Kérdzezd meg tőle amit szeretnél,ne kertelj szerintem,habozik a lány,ha akarna valamit,vagy ha a jelét is látná,hogy lehet a dologból valami akkor találkozna veled és megismerne jobban,de csak halogat és félrebeszél,húzza az agyad.
Ui:aki akar keresni az megkeres!
23L
Akárhogy is tesó, egyet ne feledj: te vagy a férfi, te irányítasz! Hajrá!
(Első)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!