Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit tennetek ebben a helyzetbe...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tennetek ebben a helyzetben? (2 fiu)

Figyelt kérdés

Kezdem az elsõvel. Legyen A.

December kozepen felvett MSN-re, neztem a kepet, hat kiderult, hogy latasbol ismerem. Egy heten keresztul napont beszelgettunk es jol kijottunk. Egy het utan azonban angol verseny volt es a helyzet ugy adodott (kozrejatszott A egyik osztalytarsa, akit kicsi korom ota ismerek), hogy egymas melle ultunk. Keszultem kicsit erre a napra, megis probaltam termeszetesnek tunni. A hatasa megvolt, lattam, hogy bejovok A-nak. Azonban radobbentem, hogy A irant nem erzem a "pillangokat". Idovel telefonszamot csereltunk, majd verseny utan 1 hettel elhivott forro csokira, aminek a vegen kozoltem vele, hogy sajnos nem erzek tobbet, de maradjunk baratok, mert hihetetlenul jofej es jokat tudunk beszelgetni.

Terjunk at a masikra. Nevezzuk R-nek.

Szilveszter elott 2 nappal korizni mentem a barataimmal es volt egy uj srac is velunk, de nem kimondottan foglalkoztam vele. Masnap ir fb-on, hogy neharagudjak, hogy nekem jott (ha nem szol, en nem emlekszem erre az esemenyre). Okes... Elerkezett a szilveszter. Eszrevettem, hogy R felel a zeneert. Lattam sok a pia, mindenki reszeg, en nem ittam szinte semmit (2 korty whiskey, keves pezsgo). R kicsit tobbet ivott tolem, de kialudta magat, igy 5-re mar nem volt baj. Kijott a djpult mogul es beszelgettunk. Kimentunk, setaltunk, majd vissza, ahol mar nem volt sok emberke. Atkarolt es megfogta a kezem a (fiu)barataim szeme lattara es ugy ultunk kb. 1.5 orat, mig a tobbi szervezo pakkolt el. Mivel kozel lakik, +1 volt osztalytarsammal meg vele mentem taxival haza, ott is vegig fogta a kezem es fizette az utam. MSN-en mondta, hogy ne haragudjak, ha tul ramenos volt, alkohol hatasa. 2.-an elhivott R korizni, aki mellesleg kezdo, igy vegig fogta a kezem. A koripalya dijat is fizette...

Segitsetek. En alacsony vagyok. "A" normalis magassagu, es picit duci. "R" relativ magas es sovany.

Kinezetre kellene: "A" magassaga, kozos test es "R" kedvessege.

Jelenleg "A"-val beszelek, "R"-nek lathatatlan vagyok, mert o nekem tul ramenos es felek vele beszelni, mert latom hogy szeret. De nekem inkabb csak baratkent kellenek. Tul gyors nekem ez. Joforman nem is ismerem oket. Az elozo kapcsolatom (csak 1 honapos volt), a fiut 2 honapig "hoditottam", annyi ido alatt probalgattuk egymast, ismerkedtunk.

Bocsi, ha hosszu volt. Mit tegyek? 16/L

2012. jan. 4. 22:20
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
a 3. választanám azaz engem.
2012. jan. 4. 22:25
 2/13 A kérdező kommentje:
Vicces vagy II., de nekem ez nagyon fontos :|
2012. jan. 4. 22:26
 3/13 anonim ***** válasza:

uhh, előszor azt hittem te is fiú vagy, de aztán láttam, hogy lány :)

hallod-e, lány létedre aztán két végén égeted a gyertyát :) (legalább :) )

Ami nem baj, legalább tapasztalt leszel. Bár ha jól sejtem még egyikkel sem feküdtél le, vagy igen? Nekem "R" az jobb pasinak tűnik, bár a leírásod alapján egyik sem egy adonis. Ha úgy érzed hogy jobb csaj vagy náluk, akkor tényleg nézz egy másik pasi után, és hagyd őket.

2012. jan. 4. 22:32
 4/13 anonim ***** válasza:
Az ékezetek használatát tanácsolnám.
2012. jan. 4. 22:34
 5/13 A kérdező kommentje:
Nem dehogy, Szûz vagyok és hát nem tudom, hogy beszéljem meg a gondjaim "R"-rel. Eléggé gátlásos vagyok ilyen téren...
2012. jan. 4. 22:36
 6/13 WhiteLabel ***** válasza:
uh. Azt nekünk ehhez mi közünk? úgy mégis..
2012. jan. 4. 22:37
 7/13 anonim ***** válasza:

"Segitsetek. En alacsony vagyok. "A" normalis magassagu, es picit duci. "R" relativ magas es sovany.

Kinezetre kellene: "A" magassaga, kozos test es "R" kedvessege."

És ezt hogy gondoltad? Varázsoljuk össze neked a kettőből az ideálisat? Ebből remekül kitűnik, mennyire éretlen vagy még egy kapcsolatra, persze próbálkozni lehet.

2012. jan. 5. 01:19
 8/13 A kérdező kommentje:
más válasz?
2012. jan. 5. 17:21
 9/13 anonim ***** válasza:
Szerintem próbáld ki, hogy milyen is egy kapcsolat "R"-el. Veszíteni nem veszíthetsz, legrosszabb esetben is egy tapasztalattal leszel gazdagabb.
2012. jan. 5. 23:09
 10/13 anonim válasza:
Tudod, hiányzik nekem ehez személyleírás, de szerintem is R el kéne megpróbálnod, igazságszerint azt a választ hogy "ha jobb csajnak érzed magad akkor keres jobb pasit" vagy valami ilyesmit, felejtsd el, hisz egy kapcsolatban hiába nézel ki nagyonjól, ha jó pasit találsz magadnak, de ez egy tapló akkor hiába a jó kinézet ha nemlehet vele boldog az ember, én azt javaslom neked hogy olyan emberrel próbálj kapcsolatot létesíteni, aki személyiségileg hasonlít vagy megegyezik veled hisz azzal jössz majd ki csak igazán és azzal lehetsz boldog, nem a külső számít...
2012. jan. 6. 23:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!