Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti mit tennétek ilyen helyzetben? 18L
Én a helyedben nem törődnék a külvilággal.Nem az számít, hogy ők mit gondolnak! Ha te úgy érzed, hogy boldog lennél azzal a sráccal, akkor hajrá! :) A szüleidnek pedig mesélj róla.Meg fogják érteni, hidd el :)Sok szerencsét! Egyébként hány éves vagy?
18/L
Ezt sürgősen verd ki a fejedből,cigánnyal nem szabad kezdeni.
Higgy nekem tapasztalatból beszélek sajnos,nekem is volt egy cigány pasim,irtó nagy szemét volt.Azt hittem ő más mint a többi cigány,nagy tévedés volt.
Kezdetben minden szép tudom kedves,megnevettet,ilyenek,aztán ahogy telik az idő minden egyre rosszabb lesz.
Én fél évig voltam együtt azzal a barommal,az első 3 hónap szuper volt oda is költöztem hozzájuk egy kétszintes családi házban laktunk.Aztán megtudtam,hogy többször is megcsalt mindenféle cigányqurvái voltak.Megmondtam neki,hogy elhagyom ekkor összevert,a hajamnál fogva kiráncigált az utcára és otthagyott.Mivel csak egy póló meg bugyi volt rajtam még haza sem tudtam menni,ott könyörögtem az ajtó előtt,hogy legalább egy ruhát adjon ki nekem.Mikor már egy fél órája rinyáltam,a nővére végül odaadta az egyik ruhámat,így végül el tudtam menni.
Életem legszörnyűbb élménye volt,örülök,hogy túléltem.
Tanuld meg:a cigányok gonosz és undorító lények,nincs kivétel.
"Az egyetlen probléma, hogy ő roma származású."
Nem a származás fontos. Ami viszont okozhat problémát, az a rokonság. Az ő rokonsága is és a tiéd is. A tiéd amiatt, mert rasszista alapon utálhatják a fiúdat. Az övével viszont az lehet probléma, ha a szülei és nagyszülei közelebb állnak a tradicionális cigány életformához, és mondjuk ha összeházasodsz vele, akkor hirtelen abban a helyzetben találod magad, hogy a fél rokonság, különösen az anyja, parancsolgat neked, és a fiúról is kiderülhet, hogy úgy véli, hogy a házasságban nem egyenrangú a két fél. De nyugodtan előfordulhat, hogy a fiú és a családja is már teljesen "európai" módon gondolkodó, beilleszkedett emberek, ekkor pedig a származásnak semmi jelentősége.
Tehát ezt az egészet nem szabad elsietni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!