Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tennetek ebben a helyzetben? (2 fiu)
Kezdem az elsõvel. Legyen A.
December kozepen felvett MSN-re, neztem a kepet, hat kiderult, hogy latasbol ismerem. Egy heten keresztul napont beszelgettunk es jol kijottunk. Egy het utan azonban angol verseny volt es a helyzet ugy adodott (kozrejatszott A egyik osztalytarsa, akit kicsi korom ota ismerek), hogy egymas melle ultunk. Keszultem kicsit erre a napra, megis probaltam termeszetesnek tunni. A hatasa megvolt, lattam, hogy bejovok A-nak. Azonban radobbentem, hogy A irant nem erzem a "pillangokat". Idovel telefonszamot csereltunk, majd verseny utan 1 hettel elhivott forro csokira, aminek a vegen kozoltem vele, hogy sajnos nem erzek tobbet, de maradjunk baratok, mert hihetetlenul jofej es jokat tudunk beszelgetni.
Terjunk at a masikra. Nevezzuk R-nek.
Szilveszter elott 2 nappal korizni mentem a barataimmal es volt egy uj srac is velunk, de nem kimondottan foglalkoztam vele. Masnap ir fb-on, hogy neharagudjak, hogy nekem jott (ha nem szol, en nem emlekszem erre az esemenyre). Okes... Elerkezett a szilveszter. Eszrevettem, hogy R felel a zeneert. Lattam sok a pia, mindenki reszeg, en nem ittam szinte semmit (2 korty whiskey, keves pezsgo). R kicsit tobbet ivott tolem, de kialudta magat, igy 5-re mar nem volt baj. Kijott a djpult mogul es beszelgettunk. Kimentunk, setaltunk, majd vissza, ahol mar nem volt sok emberke. Atkarolt es megfogta a kezem a (fiu)barataim szeme lattara es ugy ultunk kb. 1.5 orat, mig a tobbi szervezo pakkolt el. Mivel kozel lakik, +1 volt osztalytarsammal meg vele mentem taxival haza, ott is vegig fogta a kezem es fizette az utam. MSN-en mondta, hogy ne haragudjak, ha tul ramenos volt, alkohol hatasa. 2.-an elhivott R korizni, aki mellesleg kezdo, igy vegig fogta a kezem. A koripalya dijat is fizette...
Segitsetek. En alacsony vagyok. "A" normalis magassagu, es picit duci. "R" relativ magas es sovany.
Kinezetre kellene: "A" magassaga, kozos test es "R" kedvessege.
Jelenleg "A"-val beszelek, "R"-nek lathatatlan vagyok, mert o nekem tul ramenos es felek vele beszelni, mert latom hogy szeret. De nekem inkabb csak baratkent kellenek. Tul gyors nekem ez. Joforman nem is ismerem oket. Az elozo kapcsolatom (csak 1 honapos volt), a fiut 2 honapig "hoditottam", annyi ido alatt probalgattuk egymast, ismerkedtunk.
Bocsi, ha hosszu volt. Mit tegyek? 16/L
A-val nem is terveztem összejönni.
Viszont döntöttem. Megmondom ma R-nek, hogy ez nem fog mûködni részemrõl. Tudom, én vagyok a hibás.... Nincs mit tenni. Igen, probálok egy hozzám "lelkibb" társat keresni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!