Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A barátom megcsalt 5év után....

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátom megcsalt 5év után. Ti mit tennétek ebben a helyzetben?

Figyelt kérdés

Nagyon meglepett.Voltak problémák a kapcsolatunkban,de mindig mindent megbeszéltünk.Folyamatosan azt mondogatta,hogy ha megcsalnám mondjam el mindenképp és megbeszéltük,ha valamelyikünk félrelépne elmondjuk a másiknak.Mindkettőnknek elég nehéz élete volt és úgy éreztem Ő,aki tud rólam mindent,aki annyit segített nekem és akit én is annyiszor kihúztam már a sz*r-ból,nem tenne ilyesmit,vagy ha mégis,akkor elmondaná.

Elég szép lánynak mondanak,sok férfit megkaphatnék,de én mégis mellette voltam,sosem csaltam meg.

Egy buliban történt,egy kollégájával csókolózott.(Elmondása szerint csak csók volt...)

Nem csak a megcsalás fáj,hanem az is,hogy minden ismerősünk csak áll tátott szájjal,hogy egy ilyen ronda,igénytelen nővel tette meg.Talán felszínes vagyok,hogy ez is számít,de igen,rossz érzés,hogy lecserélt(ha csak egy pár órára is,de lecserélt)egy ilyenre.Mindig meg szerettem volna felelni neki,csak az ő véleménye számított,erre...

Állítása szerint drogozott és csak megtörtént még csak nem is kívánta a nőt.Ez számomra érthetetlen.Én ugyan nem használtam ilyesmit soha,de voltam párszor részeg,mégis tudtam mit teszek...Nem hinném,hogy megcsókolunk olyasvalakit akit nem is tartunk kívánatosnak.

Megbocsájtanátok ezt?Itt nem csak a megcsalásra gondolok,hanem arra is,hogy titokban akarta tartani...

Köszönöm ha elolvastad,kissé hosszú lett!

2011. dec. 16. 19:13
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:

És végül mégis elmondta, vagy mástól tudtad meg? Mert nekem ez nem világos.

Egyébként én kidobnám, teljesen mindegy mennyi idő után csalna meg a párom, és hogy mennyire szeretem. Mert nem is érdekli, hogy ezzel mennyire megbánt, ha érdekelné nem csalna meg. És aki igazán szeret az nem okoz neked szándékosan fájdalmat.

Te tudod, de szerintem gondolkozz el azon is, hogy meg tudnál-e bízni benne újra valaha is...

20L

2011. dec. 16. 19:18
 2/19 A kérdező kommentje:

Egy ismerősünk mondta el,rákérdeztem,de tagadta az utolsó pillanatig.Megkérdeztem megnézhetem-e az üzeneteit.Még akkor is azt mondta,nyugodtan nézzem meg...És volt pár üzenet a nőtől."Jó volt veled Te vadállat"és hasonlók.Ő pedig olyanokat írt,hogy"Veled is jó volt.Azt mondtam neki,hogy kifújta a szél":/ Nem is értem...Főleg,hogy nő téren is olyan válogatós,minden lányt megszól,hogy "nézd ez kövér,ennek lenőtt a haja,ez túl sovány",erre egy kövér,szemüveges,zsíros hajú....nem folytatom...

Valóban nem bízok már benne.Főleg,mert azt hittem ismerem,de nem,úgy hazudott mint a vízfolyás....

2011. dec. 16. 19:23
 3/19 anonim ***** válasza:
74%
Adj neki egy másik esélyt aztán ha nem tud élni vele, akkor lapát!
2011. dec. 16. 19:23
 4/19 anonim ***** válasza:
49%

Ennyi idő után egy kis csók, főleg bódult állapotban nem igen számít. Más, durvább nem volt és vele se volt többet, csak azt a pár percet.

Lehet, hogy akkor elragadta a hév, de csak egy pillanatra, attól még téged szeret és nem azt a másik nőt.

2011. dec. 16. 19:24
 5/19 anonim ***** válasza:
50%
Szia, én megéltem ugynaezt, bár "csak" 3 év után. Én nem mondtam, ki neki nyíltan, hogy tudom,hogy megcsaltál. hanem csak annyit mondtam, hogy nagyon szeretem és megkérem, ha jelentek neki valamit, akkor most küldje el és zárja le a kapcsolatát minden másik nővel, ha pedig nem megy, akkor tőlem búcsúzzon el..Mondtam neki, hogy erre nem kell semmit sem mondani most, ne válaszoljon, csak ennyit kérek, majd úgy tettem mintha mi sem történt volna. Azóta folyamatosan együtt vagyunk, 100%ig biztos vagyok, hogy többet nem történt ilyesmi. Persze a bizalmam benne már nem a régi, de imádom őt, ő az életem és egyszer talán mindenki hibázhat.. Az a két hét, amíg örlődtem rettenetes volt, de most újra boldogok vagyunk együtt és persze végiggondoltam miért is kereshetett más nőt és igyekszem én is változni, hogy mindig jó legyen neki velem és ne unjon meg..
2011. dec. 16. 19:24
 6/19 anonim ***** válasza:
46%
Te egy drogossal jársz? Őszinte részvétem.
2011. dec. 16. 19:26
 7/19 anonim ***** válasza:
7%
Én szilvásbuktát az asztalomra, mert azt szeretem.
2011. dec. 16. 19:27
 8/19 anonim ***** válasza:
Eléggé gerinctelen, hogy végig képes volt a szemedbe hazudni. És még ilyeneket írogatni a másik nőnek... Tőlem tuti, hogy nem kapna több esélyt.
2011. dec. 16. 19:27
 9/19 A kérdező kommentje:

Igen,eléggé idegesít,hogy még tiszta állapotban is ilyet írt neki.Na igen,a másik meg az,hogy drog??Miattam még a dohányzást is abbahagyta,hirtelen meg így felborult minden.Alapból nem értem mért drogozott...Nem ilyennek ismeretem"Mindenki csinálta,csak a társaság kedvéért"Hát köszi...

Egyébként hajlok a megbocsájtásra,csak ne lenne ez a bizalmatlanság.Félek,megint nem veszem észre ha újra megteszi.Köszönöm a válaszaitokat!A szilvás buktás szöveg meg már nagyon lejárt:D

2011. dec. 16. 19:32
 10/19 anonim ***** válasza:
33%
hmmm te se eszed mindig azt a kaját nap mint nap , de szerintem meg lehet bocsájtani és lehet hogy még közelebb is kerültök egymáshoz ... de ne feledd mindig kettőn áll a vásár de mérleg mindig billen valamelyik fél felé .... ( valaminek csak történt ha már ezt csinálta az meg hülye duma h mindenki csinálta )
2011. dec. 16. 19:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!