Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A barátom megcsalt 5év után....

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátom megcsalt 5év után. Ti mit tennétek ebben a helyzetben?

Figyelt kérdés

Nagyon meglepett.Voltak problémák a kapcsolatunkban,de mindig mindent megbeszéltünk.Folyamatosan azt mondogatta,hogy ha megcsalnám mondjam el mindenképp és megbeszéltük,ha valamelyikünk félrelépne elmondjuk a másiknak.Mindkettőnknek elég nehéz élete volt és úgy éreztem Ő,aki tud rólam mindent,aki annyit segített nekem és akit én is annyiszor kihúztam már a sz*r-ból,nem tenne ilyesmit,vagy ha mégis,akkor elmondaná.

Elég szép lánynak mondanak,sok férfit megkaphatnék,de én mégis mellette voltam,sosem csaltam meg.

Egy buliban történt,egy kollégájával csókolózott.(Elmondása szerint csak csók volt...)

Nem csak a megcsalás fáj,hanem az is,hogy minden ismerősünk csak áll tátott szájjal,hogy egy ilyen ronda,igénytelen nővel tette meg.Talán felszínes vagyok,hogy ez is számít,de igen,rossz érzés,hogy lecserélt(ha csak egy pár órára is,de lecserélt)egy ilyenre.Mindig meg szerettem volna felelni neki,csak az ő véleménye számított,erre...

Állítása szerint drogozott és csak megtörtént még csak nem is kívánta a nőt.Ez számomra érthetetlen.Én ugyan nem használtam ilyesmit soha,de voltam párszor részeg,mégis tudtam mit teszek...Nem hinném,hogy megcsókolunk olyasvalakit akit nem is tartunk kívánatosnak.

Megbocsájtanátok ezt?Itt nem csak a megcsalásra gondolok,hanem arra is,hogy titokban akarta tartani...

Köszönöm ha elolvastad,kissé hosszú lett!

2011. dec. 16. 19:13
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
A hűtlen disznó... és a naív liba aki megbocsátja :D
2011. dec. 16. 19:50
 12/19 anonim ***** válasza:
100%

Én valószínűleg nem tudnék vele maradni. Ennek két oka is lenne:

1. A drogozás. Nálam ez kizáró ok, akkor is, ha csak egyszer próbálta ki. Nem olyan embernek ismertem meg a páromat, aki ilyesmivel él, még cigarettát se szívott el soha, és én ilyennek szeretem, aki nem él ilyen káros szerekkel. Valószínűleg nem tudnám feldolgozni már azt a tény sem, hogy drogozott.

2. Mindegy, hogy milyen befolyás alatt állt, Te magad is leírtad, hogy voltál már részeg, mégse jutott eszedbe megcsalni, tudtál magadnak parancsolni. Ha igazán szerelmes lenne beléd, akkor nem csalt volna meg, még egy csókkal sem. De megtette, ráadásul még józanon is írogatott a nőnek, SŐT el is akarta titkolni, HAZUDOTT Neked. Szerintem ezek egyértelműen bizonyítják, hogy nem érez már irántad ugyanúgy, és nem bízhatsz meg benne.

Ismerek olyan párt, akik 18 évesen jöttek össze, elsők voltak egymásnak, soha nem csalták meg egymást, most 20 éve vannak együtt és ugyanúgy bújnak egymáshoz, mint egy friss szerelmespár, le se tudnák tagadni, mennyire szerelmesek...

Hidd el, ha megtalálod az Igazit, akkor nem fog előfordulni ilyesmi. Hidd el, már sose lenne ugyanolyan a kapcsolatotok, most még léphetsz és kereshetsz mást, aki igazán megbecsül és szeret. Valóban nem lesz könnyű 5 évet hátrahagyni, de hidd el, jobbat érdemelsz ennél!

21/L

2011. dec. 16. 20:14
 13/19 A kérdező kommentje:

Nem érzem magam naivnak,mert nem bízom benne és fel vagyok készülve egy második megcsalásra...De nekem csak Ő van.Apukám meghalt,anyával rossz a kapcsolatom,egy ember sincs akiben igazán bízom.Ő volt az az egy.Most Őt is elvesztettem.Ha nem is ténylegesen,de azt akit én ismertem benne számomra meghalt...vagy talán nem is létezett.

Félek kicsit.Nem a magánytól.Csak,hogy 5év után valaki egyszerűen kilép az életemből.Meg félek vajon mikor találok olyan férfit aki szeret önmagamért.Nem csak a külső érdekli,aki tényleg kíváncsi rám...Most valahogy nem vagyok kisérletezős kedvemben.De gondolom ez mindenkinek ilyen nehéz.Hát köszönöm szépen tényleg.Jó,hogy leírtátok a véleményeteket!

2011. dec. 16. 20:21
 14/19 anonim ***** válasza:
ne félj az újtól , ha meg kilép az életedből biztos fájni fog de a múltat úgy is elfogod tudni engedni , gondolom jó barátaid csak vannak ... egyedül nem maradnál
2011. dec. 16. 20:24
 15/19 anonim ***** válasza:
Végülis megértelek, de én akkor sem maradnék vele... Szingliséget meg lehet szokni, és vannak előnyei is, és úgyis találsz majd mást, jobbat, csak idő kérdése. De egy bizalmatlansággal, megcsalással, hazugságokkal, féltékenységgel teli kapcsolat.. az idegeimre menne.
2011. dec. 16. 20:26
 16/19 anonim ***** válasza:

Szerintem bocsásd meg neki, és legközelebb ha mész buliba, csókolózz te egy jóképű fiúval (ne rondával!!!)és persze h lássák az ismerősök...

Kíváncsi lennék hogy reagálna...

2011. dec. 16. 20:43
 17/19 A kérdező kommentje:
Köszönöm!:)
2011. dec. 18. 19:56
 18/19 anonim ***** válasza:

Kíváncsiságból megkérdezhetem, hogy döntöttél végül? :)

Bárhogyan is, sok sikert kívánok!

2011. dec. 19. 15:28
 19/19 A kérdező kommentje:
Bocsánat,hogy ilyen későn válaszolok!Együtt maradtunk.
2012. jan. 14. 18:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!