Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Távkapcsolat? Tovább lent.
Figyelt kérdés
21F vagyok, a barátnőm is 21...nyárra külföldön talált szakmai gyakorlatot, elég messze, tehát valószínűleg ez a 4 hónap alatt nem fogunk találkozni. Én is nyáron kezdem a szakmai gyakorlatot, tehát le leszek foglalva, viszont nagyon bizonytalan vagyok...3 éve vagyunk együtt és amíg ez nem jött szóba, hogy kimegy addig minden tökéletes volt, azóta sokat stresszelek ezen és ezért sokat is veszekszünk, de nagyon szeretem...nem tudom mit tudnék tenni, elég bizonytalan vagyok tudom, hogy nem olyan sok idő, de nem hiszek a távkapcsolatban...főleg, hogy hetente 2-3 napot töltünk együtt és néha még ezt is kevésnek tartom...bizalomhiánnyal kapcsolatos dolgok abszolút nincsenek bennem, egyszerűen tudom, hogy nagyon hiányozni fog...szerintetek túl éljük?
2012. márc. 27. 20:26
1/10 anonim válasza:
ha szereted akkor igen, ha nem birod ki akkor nem szereted igazán
2012. márc. 27. 20:29
2/10 anonim válasza:
Ha túl akarjátok élni,akkor túl is fogjátok, ha pedig nem, akkor ennyit ért ez a kapcsolat,akkor nem ezen múlik.
2012. márc. 27. 20:31
3/10 anonim válasza:
ismerősöm 1,5 évig csinálta ezt, szóval 4 hónap kibírható, meg esetleg féltávnál egy hétvégi látogatást is be lehetne ütemezni. ha nem kivitelezhető, akkor marad a skype.
2012. márc. 27. 20:31
4/10 A kérdező kommentje:
az a baj, hogy ez nem szeretem nem szeretem kérdése...az utóbbi időben nagyon sokat veszekszünk...akarva akaratlanul zavar a dolog, mert itthon is talált volna, persze azt is megértem, hogy nagy lehetőség...viszont 4 hónap sok idő, és attól félek, hogy ha visszajön már nem lesz olyan mint most...szerintem ennyi idő éppen elég ahhoz, hogy elhidegüljünk egymástól...persze meg is erősítheti a kapcsolatunkat...mint már írtam elég bizonytalan vagyok...
2012. márc. 27. 20:32
5/10 A kérdező kommentje:
még annyit, hogy azt szeretném kérni, hogy olyanok szóljanak hozzá akik voltak már hasonló cipőben...mert az "ismerősömék ezt csinálták" oké...de az nem személyes tapasztalat, ki tudja náluk közben mi zajlott le...
2012. márc. 27. 20:35
6/10 A kérdező kommentje:
+1 dolog ami miatt bizonytalan vagyok:
először amikor ez szóba jött eléggé kiborultam aminek hatására a barátnőm arra jutott, hogy tartsunk szünetet...először a nyári időszakra értette, majd 1 újabb nem veszekedés inkább beszélgetés a témával kapcsolatban és akkor már most akart szünetet tartani...tehát abban sem vagyok teljesen biztos, hogy ezek az apróbb összezörrenések nem tettek kárt már most köztünk...bár az utóbbi időben szerencsére jól megvagyunk, egészen odáig amíg szóba nem jön ez a téma...és én nem veszekedni akarok, csak beszélni róla...de ő meg egyáltalán nem akar beszélni róla...
2012. márc. 27. 20:43
7/10 anonim válasza:
Három éve vagytok együtt, akkor 18 évesen jöttetek össze. Tulajdonképpen együtt váltatok felnőtté, egymás mellett vagy egymással. Lehet, hogy a barátnőd nem csak szakmailag akar tapasztalatokat gyűjteni, hanem ki akarja próbálni az életet nélküled egy kicsit. Van ilyen. Inkább hagyd, menjen csak kitombolja magát, hazajön és jobb ha most megteszi mint mondjuk 4
2012. márc. 27. 21:11
8/10 anonim válasza:
Előző vagyok.
Mint hogyha 40 évesen tenné azt, mikor már gyerekeitek vannak és szétcseszné a házasságotokat. Te is légy kicsit szabad, éld ki magad, ha meg nem megy akkor gondolkozz el azon hogy mit is ér ez a kapcsolat neked.
2012. márc. 27. 21:12
9/10 A kérdező kommentje:
Nekem sokat jelent, és azt hiszem én is neki. Gondoltam már erre én is és beszéltünk is róla, hogy ha ki akarja tombolni magát akkor tegye de ha pasizni akar, akkor mondja meg és legyen vége...azt mondta, hogy eszébe sem jut mert boldog velem, és biztos benne, hogy nem lenne boldogabb mással...de ezt a szünet dolgot nem nagyon értem így...mert bulizni rendszeresen jár barátnőkkel is, velem is...így ez a tombolás dolog szerintem itt kifújt...szóval nem értem ezt a szünet dolgot...és amikor rákérdeztem nem tudta megmagyarázni. Azt mondta, hogy azzal, hogy nyáron szünetet tartanánk nekem akart jót, mert ő úgyis dolgozik én meg éljek...de nekem meg ez nem hiányzik :P és elég gyengén hangzik ez a történet, persze próbálok hinni neki...
2012. márc. 27. 21:25
10/10 anonim válasza:
ha ennyi ido alat nincs bizalom koztetek akkor ugyis mind1... a szerelmet szeretetben es bizalomban kell megelni, nem felelemben. max hianyozni fog amit majd csak tulelsz valahogy :P
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!