Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » 3 hónap távkapcsolat után azt...

3 hónap távkapcsolat után azt mondja nem birja tovább, tehetek valamit a kapcsolatért? Mit vagy mit nem?

Figyelt kérdés

több mint 2 éve vagyunk együtt egy csodálatos egymásratalálás után...2 évet egymás közelében töltöttünk el, mindennapos találkozásokkal...egyetem miatt különváltak útjaink...akkor még nagy igéretek voltak, hogy 3 év múlva összeköltözés, eljegyzés(még előtte) stb...az első 3 hónap nagyon jó volt, megértőek voltunk egymással és csodás hétvégéket töltöttünk együtt, hetente talalkoztunk, mostmár kéthetente tudnánk...tegnap este azt mondta neki az kellene, hogy mellette legyek mert ez igy nem megy neki, kérdeztem hogy szeret-e még, azt mondta most nem érzi de mással nem tudná elképzelni az életét...azt kérte hogy pár napig ne beszéljünk(!)...nagyon elkeseredtem mert mi ennél jobban szerettük egymást és bármit megtettnünk volna egymásért...az a baj, hogy ez az incidens megmozditott bennem valamit és nem tudom vajon tényleg érdemes-e küzdenem, ha Ő nem teszi...nagyon szeretem, s talán ezért jobb elengednem, hátha talál valakit aki mellette lesz...az a baj ezt könnyen leirtam, de Ő az életem úgyhogy fogalmam nincs mit tegyek:(

2o-L

2009. nov. 17. 07:18
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
36%
20 éves vagy, előtted az élet! Mindig, mi nők, lányok ragadunk le a pasik mellett. A pasid már menekülne, már nézegetné az új pipiket, Te meg még mindig a régmúlt szerelemben ringatod magad. El kellene felejteni. A pasid tipikus szakítós dumát nyomott le, csak nem akar megbántani. A pár napból pár hét, pár hóna lesz, aztán melléd is sodor valakit az élet.
2009. nov. 17. 08:30
 2/13 anonim ***** válasza:
100%
Tudom,hogy nehéz de engedd el. Sajnos már nem szeret. Itt már többszőr olvastam,hogy mennyire szenvedsz attól,hogy más városban tanultok. Jól sejtem,hogy te vagy az? A lényeg,hogy sajnos nem ő az igazi. Ha netán együtt is maradtok ezek után szinte biztos,hogy mellett fog élni ott is ahol tanul. Sok ilyet láttam:( Amit mondott,annál már csak az a szöveg rosszabb,hogy Te többet érdemelsz és neki nincs ideje rád. Anno nekem is ezt mondta az első nagy szerelem. Akkor piszok rossz volt,de azóta örülök,hogy elküldött,mert később megismertem a férjem:)
2009. nov. 17. 08:58
 3/13 anonim ***** válasza:
77%
Én 23 éves vagyok, 300 km-re élek a kedvesemtől és csak havonta egyszer tudunk találkozni, főleg most, hogy nekem itthon kell nyomni az ágyat veszélyeztetett terhesség miatt. De amikor tud, mindig eljön hozzám és már nézett házat Debrecenben. Ha tényleg ez a helyzet a pároddal, akkor azt mondom, nem érdemel meg. Én két évig együtt éltem egy falumbeli fiúval, akinek a gyermekét elvesztettem, utána csak "házvezetőnőnek" tartott és más nőkhöz járt. Hogy most nem tudod mi lenne a jó, az természetes. Én is fél év gyötrődés után hagytam ott. De így volt jó, mert nyugodtabb vagyok. Gondold végig. Fiatal vagy még.
2009. nov. 17. 10:07
 4/13 anonim ***** válasza:
Savanyú a szőlő a párodnak. Hagyd őt, megunta a kapcsolatot az eltelt évek alatt. Frissits! Ő is erre vágyik.
2009. nov. 17. 10:40
 5/13 anonim ***** válasza:

Úgy tűnik, tényleg nem nektek való ez a távkapcsolat dolog. Nagyon kevesen tudják ezt jól megélni, és 20 évesen nem is csoda, hogy nehezen megy.

Mivel úgy érzed, benned is érlelődik már a tudat, hogy talán jobb lenne külön, jó nyomon jársz. A 3 évet nem kell elfelejtened, tartsd meg belőle azt, ami hasznodra vált és lépj tovább! Légy nyitott, de egyelőre ne ugorj bele egy másik kapcsolatba. Zárd le magadban és aztán nyiss új kapcsolat felé.

2009. nov. 17. 10:46
 6/13 anonim ***** válasza:
Nem biztos hogy nem szeret. Inkább keresi az utat. Neki magának meg kell találnia a kompromisszumot a valóság és vágyai közt. Hagy gondolkozni. Tudom nehéz, de lehet, hogy jól sül el. Ne a jövőn gondolkodjál. Élj a mának. Férfiak többsége ezen az elven él. A távoli jövő megriszthatja. Persze megvan a te tűréshatárod is. Ha ez alatt nem jelenkezik, hívd fel vagy találkozatok és beszéljétek meg mi a baj. Aztán a beszélgetés után meglátod mi jön ki és akkor dönthetsz a sosrsotok felöl.
2009. nov. 17. 10:54
 7/13 anonim ***** válasza:
35%
Nem érzi?! Mi az hogy MOST nem érzi? LAPÁT!!!!!!!!!!!!!!!!!!
2009. nov. 17. 11:03
 8/13 anonim ***** válasza:
100%

barátnőm is azt mondja sokszor, hogy nem érzi, hogy szeret amikor távol vagyunk egymástól (80km), ezt igazából azért mondja, mert nincs meg a rózsaszín köd. Nem is lehet érezni mindig 2 év után, hogy húdeszereted a másikat, ilyenkor ezt inkább tudja az ember. Én se érzem minden nap minden percben. 2 év után ez természetes.

az első hozzászólónak meg annyit, hogy nem bírom az ilyen nőket akik fújnak a férfiakra, hogy a férfiak a rosszak mindig meg a nők ragadnak csak le, stb, szánalmasnak tartom a feminizmust.

2009. nov. 17. 11:13
 9/13 anonim ***** válasza:
Nem mindenkinek való a távkapcsolat, gondoljátok át. Nem kell egyből szakítani meg haragudni a másikra, van, aki kifejezetten szereti a távolságot, van, aki azt se bírja elviselni, ha 1 napig nem láthatja a párját. Ez csak annyit jelent, hogy nem vagyunk egyformák. Ha összetartoztok, úgyis megoldódik idővel, ha nem, akkor meg úgyis találtok mást mindketten, de nem kell fújni a másikra.
2009. nov. 17. 11:35
 10/13 anonim ***** válasza:

2 hetente talalkozni szerintem egyaltalan nem gaz, es azert is jo elvileg, mert akkor nagyon lehet egymasnak orulni, nagyon-nagyon! Sok a meselni valo, kivel mi tortent a 2 het alatt. De ez akkor mukodik, ha valaki huseges a parjahoz, es igazan szereti.

Szerintem a baratod reszerol elmult mar a rozsaszin felhos szerelmi erzes, most kezd tisztan latni, erezni. Eddig rozsaszinben latott mindent. Te meg mindig.

Gondolom, hogy sok helyes lany van az egyetemen, nagy a csabitas!

Ha szereted, titkon szeretheted, de hidd el, nagyon sok fiu van aki egyedulallo! Jarj nyitott szemmel!!!

Es egyaltalan ne szomorkodj, nem erdemes!!!:)))

2009. nov. 17. 11:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!