3 hónap távkapcsolat után azt mondja nem birja tovább, tehetek valamit a kapcsolatért? Mit vagy mit nem?
több mint 2 éve vagyunk együtt egy csodálatos egymásratalálás után...2 évet egymás közelében töltöttünk el, mindennapos találkozásokkal...egyetem miatt különváltak útjaink...akkor még nagy igéretek voltak, hogy 3 év múlva összeköltözés, eljegyzés(még előtte) stb...az első 3 hónap nagyon jó volt, megértőek voltunk egymással és csodás hétvégéket töltöttünk együtt, hetente talalkoztunk, mostmár kéthetente tudnánk...tegnap este azt mondta neki az kellene, hogy mellette legyek mert ez igy nem megy neki, kérdeztem hogy szeret-e még, azt mondta most nem érzi de mással nem tudná elképzelni az életét...azt kérte hogy pár napig ne beszéljünk(!)...nagyon elkeseredtem mert mi ennél jobban szerettük egymást és bármit megtettnünk volna egymásért...az a baj, hogy ez az incidens megmozditott bennem valamit és nem tudom vajon tényleg érdemes-e küzdenem, ha Ő nem teszi...nagyon szeretem, s talán ezért jobb elengednem, hátha talál valakit aki mellette lesz...az a baj ezt könnyen leirtam, de Ő az életem úgyhogy fogalmam nincs mit tegyek:(
2o-L
11:13!
Akkor kicsit jobban ismerd ki a barátnődet, mert ha már 2 év után nem érzi ezt mi lesz később?? 3 éve ismerem a férjem, de ha nem szerelemmel szeretném minden nap, össze se házasodtunk volna. Én meg speciel azt bírom nagyon, amikor valaki nagy szavakat akar megütni, és "elszólja" magát. A feminizmus meg nem bűn. Ezért nem mossuk már a kakis gatyátokat éjjel-nappal.
11:13-as: nálunk két év után is megvan a rózsaszín köd és minden nap alig várom, hogy hazajöjjön a munkából. Boldog vagyok, amikor hallom, hogy beszél rólam másokkal, és mind a mai napig izgalomtól remegő gyomorral indulok el otthonról, ha véletlenül a városban találkoznánk. Van ilyen.
Kérdező, ha nem szeret, hagyd ott. Tudod, a szél a kis tüzet kioltja, a nagyot felszítja. A ti szerelmetek úgy tűnik, nem bírja ki a távollétet, őszintén tedd fel a kérdést: biztos vagy benne, hogy nem a megszokás tartott együtt titeket (az ő részéről sem)?
Hagyd ott, ha igazán szeretitek egymást, akkor három év múlva is fogjátok érezni (egy igazi szerelem soha nem múlik el teljesen), de az is lehet, hogy egy éven belül találsz mást, akibe annyira beleszeretsz, ahogy azt elképzelni nem tudtad korábban. Persze az is lehet, hogy ő rohan hozzád vissza egy hónap múlva...
Sziasztok! előszőr is mindenkinek köszönöm a válaszát!
Az egyik kérdező utalt arra, hogy irtam már ki kérdést, ezzel a témával kapcsolatosan nem...:)
Aztán a másik...mi nagyon nagyon szeretjük egymást...még most is hiszek benne, lehet naivnak tűnök, akkor is...2 év alatt rengeteg dolog történt és mindig kiálltunk egymás mellett...tényleg lelki társak voltunk, és minden ami kell...
Az meg hogy "most nem érzi" kicsit hülyen hangzik, de velem is esett már meg, hogy épp azt éreztem, hogy nem szeretem, aztán utána rájöttem, hogy dehogynem:D
Nemtudom mit kéne tanni legtöbbn szakitásról beszéltek, én ezt nem birom felfogni még...még mindig úgy érzem nem lehet vége...és ma beszéltem vele és Ő is azt mondta, hogy "megigértem, hogy mindig Veled leszek és ezt be is tartom mert szeretlek, buta vagy:)" szóval...
talán fel kell nőjünk ehhez a távkapcsolathoz...vagy nemtudom, minden esetre köszi még 1x
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!