Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tovább ha megszokottá vált a kapcsolat?
Én csak 1 éves kapcsolatban vagyok, de... Mi már 2 hónap után összekötöttük az életünket teljesen- összeköltöztünk-.
Még az elején nem voltak problémák... Már ott tartunk, hogy bunkózunk egymással, morcosak vagyunk, és mint 2 pulyka csak dirigálunk, meg a másiknak esünk- na nem fizikailag...-
Én önismereti foglalkozásokon veszek részt, ő pedig sosem nézett magába. Ezért javasoltam neki, hogy értelmezze magát, azt, ahogyan viselkedik, a kiabálások mögött milyen érzések jönnek elő, mik zavarják és természetesen átbeszéljük! Én nyiltan elmondom neki, hogy milyen fájdalmak jöttek felszínre, és igazából 3 hónap alatt egy lényegesen más embert kapott, aki ezelőtt SOKKAL rosszabb volt önmagamnál, de úgy látom, mintha a problémásabb felemet sokkal inkább preferálta volna, mint a mostanit.... érdekes dolgok ezek.
Minden esetre nektek is azt tudom tanácsolni, hogy emögött a zavarnak dolgok, és egyebek mögött milyen érzések lapulnak fel kell térképezni és átbeszélni. Nem nehéz, ehhez nem kell orvosnak lenni... csak logika, lélek, megértés, szeretet.
Szia!
Szervezzetek kettesben , illetve barátokkal kirándulásokat, programokat. Fel kell dobni a sablonos napokat. Minél több közös program.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!