Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Működhet újra egy kapcsolat?
Figyelt kérdés
Mondjuk szakítás után újra sikerült összejönni és utána minden jó vagy esetleg jobb volt?Olvasgattam mostanában ilyen könyveket,és bekell látnom elkövettem pontosan azokat a hibákat amiket nemkellett volna,de mégis úgyérzem nincs még veszve a dolog és kilehetne hozni a dologból valamit.Aki volt már így és sikerült mondana néhányat mit és hogyan csinált? Már eljutottam addig hogy nem "zaklatom" őt,nem mutatom hogy mennyivel rosszabb nélküle stb elvagyok ígyis,és mivel ő is keresett engem és hogy találkozhatnánk is így gondolom lehetne még kezdeni valamit.2012. márc. 25. 17:48
1/10 anonim válasza:
jah, ez engem is érdekel. 2 teljesen összeillő ember vagyunk és nagyon az elején hülyeségekkel elrontottuk. igazi értelmetlen hülyeségeken veszekedtünk. ez a legbosszantóbb az egészben. nem az érezlmekkel vagy őszintességgel volt a baj, sőt. mi most hagyjuk, hogy leülepedjen és ha idővel mindketten akarjuk még/amúgy tartjuk a kapcsolatot közben/, akkor megpróbáljuk újra. kicsit konkrétabban mesélnél? nálatok mi a baj, mi történt, mi a helyzet most?
2/10 anonim válasza:
Nem!! Tapasztalat hidd el!! Akárhányszor újrakezdtem exemmel szakítás lett a vége mára már végleg!! Semmi értelme, hogy ideig óráig letegyük az úgymond csatabárdot egy exel, ha úgyis végleg elmúlik a kapcsolat!
3/10 A kérdező kommentje:
igazából mi is csak kis hülye dolgokon veszekedtünk,és én elég könnyen felkapom a vizet pláne ha olyan napom van,és nem érzem úgy hogy ezen ne lehetne változtatni,és szerintem még rengeteg új dolgot megtudnék ismerni róla és fordítva is.elismertük hogy mindketten ebben és ebben hibásak voltunk szóval túl sokat nem is kéne változni igazán.
2012. márc. 25. 18:00
4/10 A kérdező kommentje:
most úgyvagyunk hogy a rengeteg vita és veszekedés ellenére egyikünk sem bírja hagyni a másikat,így most jóba vagyunk találkozunk is majd és egyenlőre csak annyi a célom hogy ha találkozunk érezzük jól magunkat mint régen.
2012. márc. 25. 18:01
6/10 anonim válasza:
első vagyok. aha, tehát hasonló, mint a mi helyzetünk. ezen kivül a régebbi kapcsolataimból kifolyólag mondhatom, hogy de, működhet. összejöttünk, viszonylag jó volt, de döcögött. 1-2hónapig nem is beszéltünk, aztán összejöttünk és annyira jó volt, hogy eljegyzett. persze vége lett, de nem emiatt, teljesen más oka volt.
7/10 A kérdező kommentje:
sokan mondják hogy nem,de sokan hogy igen és van akinél még jobb is lett utána mint előtt bármikor volt,gondolom mert mindketten tudták mivolt a szakítás oka ki miben hibázott és ezeket elkerülve szerintem működhet.hát kiváncsian várom milesz a későbbiekben,próbálom a régi önmagam adni akibe beleszeretett és nem is nagyon hangoztatni a témát h milenne ha esetleg újra megpróbálnánk stb.
2012. márc. 25. 18:23
8/10 anonim válasza:
Valakinél igen valakinél nem!Ez emberre válogatja,ha mind két ember akarja akarja és tudnak változtatni akkor igen működhet.
9/10 anonim válasza:
Szerintem IGEN! Újra lehetne kezdeni, nálam is valami ilyesmi volt a helyzet, de mivel megtetszett már és nekem Ő kell. Azért nem kezdem újra a kapcsolatot..
10/10 A kérdező kommentje:
nem igazán értelek utolsó, szval te nemkezdenéd újra mert már van valaki más?
2012. márc. 25. 19:54
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!