Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mikkel lehet igazán megfogni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mikkel lehet igazán megfogni egy nőt?

Figyelt kérdés
A történet lényege hogy barátnőmet szeretném visszakapni,és mivel úgylátom hogy nem teljes mértékben esélytelen ezért mindent megakarok tenni.Mit/miket csináljak? Csak legyek olyan mint régen érezzük jól magunkat aztán majd kiderül? hagyjam is azt hogy esetleg többet is akarok még csak simán legyünk el jól mint két barát mondjuk?

2012. márc. 25. 14:38
 1/6 anonim ***** válasza:
Megértés,figyelem,önzetlenség testi-lelki értelemben egyaránt...a többi alakul...
2012. márc. 25. 14:43
 2/6 anonim ***** válasza:

Sose hittem ebben a visszacsábításban, mert ha egyszer véget ért, akkor annak nyilván oka van, DE..

Ne nyomulj túlzottan, ne látszódjon egyértelműen a szándékod. Legyél vele kedves, és nevettesd meg. Tégy úgy, hogy jól érezzétek magatokat egymással. És ha nem nyomulsz túlzottan, akkor meg fog fordulni a fejében, hogy milyen jól érzi magát veled és lehet hogy hibázott mikor szétmentetek és így talán ő maga fog lépni valamit feléd. Persze nem garantált a dolog, azért neked is tenned kell érte, de tényleg ne nyomulj túlságosan.

Nem tudom, hogy ez mindenkinél bejön e, csak magamból indulok ki. Kevés ember tud megnevettetni és ha emlékeztetik velem, hogy milyen jó is volt régen, akkor megingok abban az álláspontomban, hogy nem akarok már tőle semmit.

2012. márc. 25. 14:44
 3/6 A kérdező kommentje:
Igen énis erre gondoltam amiket leírtál.Amugy én hülye hagytam ott őt,de azóta már megbeszéltük a dolgokat is mindketten hibásakvoltunk ugyanúgy szóval ha lenne valami esetleg már nemlenne ugyanúgy.Énis így gondoltam hogy nem nyomulni meg ilyesmi,mivel tudom hogy még szeret és fel is szokta hozni a régebbi dolgokat hogy hiányzik neki csak ezmiatt gondoltam hogy talán még nincs teljesen kizárva.
2012. márc. 25. 14:48
 4/6 anonim ***** válasza:
Ha nem talált nálad jóképűbb srácot, akkor vissza fog menni hozzád.
2012. márc. 25. 14:55
 5/6 A kérdező kommentje:
Hát most találkozgat valakivel,de aztmondta hogy ő semmi csak jól érzi magát vele találkozgatnak,engem szerett/szeret szerelmes is volt azért pár hónap nemtűnik csak úgy el,és ha minden igaz nem is minden olyan jó az új sráccal.
2012. márc. 25. 14:57
 6/6 anonim ***** válasza:
kézzel lehet megfogni :D
2012. márc. 25. 15:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!