Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezt nem bírom tovább?
Figyelt kérdés
Hihetetlenül fáj hogy a volt barátomnak barátnője van. Képtelen vagyok elviselni ezt az érzést..... Nagyon szeretem még, és megtennék érte bármit. Eléggé durván váltunk el, és nem gondolja hogy én még mindig szerelmes vagyok belé. Érzem hogy már nem lenne esélyem nála, de nem tudom magam túltenni rajta. Van itt valaki olyan, aki pszihológushoz fordult ilyen miatt? nem tudom egyedül feldolgozni hogy nem kellek neki :S 18/L2012. márc. 24. 17:26
1/3 Mi közöd Tőle válasza:
Sokáig majd megőrültem, hogy a barátnőmre bármilyen más pasi is ránéz, meg ilyesmi (egy időszakban, olyan gyomoridegem volt, hogy volt, hogy egy kerek hétig majdnem csak kb. napi 1 alma fért le a torkomon). Több összetevője volt a szakításnak, de talán a legfőbb ez volt, hogy nagyon féltékeny voltam. Az utána lévő időszak nagyon rossz volt, azt gondoltam meg fogok őrülni, ilyesmi, sírógörcseim voltak pasi létemre. Neki lett barátja nem sokkal utánam, amit szintén igen nehéz volt elviselni.
Mindenesetre ma már csak nevetek a történeten. Ami nem öl meg, az erősebbé tesz, mint a mondás tartja, és tényleg igaz!
Ha elfoglalod magad, próbálsz nem rá gondolni, más pasik felé nézni, akkor hidd el, sokkal jobb lesz :]
2/3 anonim válasza:
Hát én elmentem pszichológushoz szakítás után, de nem pont ezért. Vagyis alapvetően azért, hogy segítsen felnőni, és felnőttként kezelni egy párkapcsoaltot, mert 26 éves létemre erre képtelen voltam. Sokat segít egyébként minden szempontból, tehát ha van rá lehetőséged, akkor menj!
3/3 anonim válasza:
Üdv a klubban .. ugyanebben a helyzetben vagyok, ha gondolod írj egy üzit, kíváncsi vagyok mi történt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!