Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » úgy érzem nem bírom tovább?!...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

úgy érzem nem bírom tovább?! Most mit tegyek?! :' (

Figyelt kérdés

3 éve szeretek egy srácot és nem tudom elfelejteni...:'( rengeteget bántott...és rengeteg jót is tett velem...de a rossz emlékek...olyan mintha kitörölték volna a fejemből...csak a jókra "emlékszem" és...ő nem szeret engem...:/

vagyis nem tudom...mert ezt írta 1 hete nekem:

-Mi ez a lehangoló viselkedés? Szedd már ösze magad haló ez nem te vagy!

ezt írta...elkezdtem reménykedni de hiába...és elegem van..már kész depi vagyok :/

egész nap csak sírok :'( nagyon egyedül vagyok :'( most mit csináljak? :(

2011. okt. 1. 19:04
 1/7 anonim ***** válasza:
Halgass zenét. És sírj ahogy csak tudsz. Te legalább tudsz.
2011. okt. 1. 19:14
 2/7 anonim ***** válasza:
2011. okt. 1. 19:14
 3/7 anonim ***** válasza:
Ha ez vigasztal, én szívesen lenyalnám a könnyeidet.
2011. okt. 1. 19:41
 4/7 anonim ***** válasza:
Most akkor ti együttvagytok vagy sem ?
2011. okt. 1. 19:44
 5/7 anonim válasza:
Ne bánkódj olyan miatt aki meg sem érdemel! Keress valaki mást, aki viszont szeret.
2011. okt. 1. 20:09
 6/7 anonim ***** válasza:
Igen, Te jobbat érdemelsz annál a srácnál, olyat aki törődik veled, szeret. Ne agódj majd találsz mást, lehet hogy nem most rögtön, de biztosan találsz valakit!
2011. okt. 1. 21:08
 7/7 anonim ***** válasza:

Szia!

Szerintem hagyd a francba ezt a pasit! Nekem is volt egy pasi akit 8 évig szerettem de mindhiába. Ugyan ugy voltam mint te. Sokszor még aludni se aludtam miatta. Azóta már van egy pasim és jól megvagyunk. A legfontosabb az hogy ne legyél sokszor egyedül ,menj el bulizni szórakozni a barátnöiddel! ismerkedj meg más pasival és hidd el, el fog jönni az a pasi aki szeretni fog majd!

2011. okt. 3. 13:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!