Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
úgy érzem nem bírom tovább?! Most mit tegyek?! :' (
3 éve szeretek egy srácot és nem tudom elfelejteni...:'( rengeteget bántott...és rengeteg jót is tett velem...de a rossz emlékek...olyan mintha kitörölték volna a fejemből...csak a jókra "emlékszem" és...ő nem szeret engem...:/
vagyis nem tudom...mert ezt írta 1 hete nekem:
-Mi ez a lehangoló viselkedés? Szedd már ösze magad haló ez nem te vagy!
ezt írta...elkezdtem reménykedni de hiába...és elegem van..már kész depi vagyok :/
egész nap csak sírok :'( nagyon egyedül vagyok :'( most mit csináljak? :(
Szia!
Szerintem hagyd a francba ezt a pasit! Nekem is volt egy pasi akit 8 évig szerettem de mindhiába. Ugyan ugy voltam mint te. Sokszor még aludni se aludtam miatta. Azóta már van egy pasim és jól megvagyunk. A legfontosabb az hogy ne legyél sokszor egyedül ,menj el bulizni szórakozni a barátnöiddel! ismerkedj meg más pasival és hidd el, el fog jönni az a pasi aki szeretni fog majd!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!