Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit tegyek? Hogyan puhatolózza...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek? Hogyan puhatolózzam ki? Egyre inkább érzem azt hogy eljött az ideje hogy tovább lépjünk.

Figyelt kérdés
4éve vagyunk együtt a párommal(20,21)az utóbbi időben egyre inkább érzem azt hogy lassan tovább kéne lépnünk mert már nekem nem elég ez a heti 1X,2X találkozgatás többre vágynék már.Viszont nem szeretnék erőltetni semmit sem jobban szeretném ha majd ő vetné föl a dolgot ha úgy érzi csak hogy nem tudom hogy hogy érzi ő hogy gondolja mit szeretne mik a tervei.Hogyan puhatolózzam ki anélkül hogy ne erőltetésnek vagy követelőzésnek vegye?Mikor jön el az ideje az össze költözésnek?Hogyan szokott ez működni?
2011. szept. 10. 01:25
 1/8 anonim ***** válasza:
Kérdezd meg, hogy szeretné ha többet taliznátok. 4 év után nem olyan nagy kérdés ez...
2011. szept. 10. 01:28
 2/8 anonim ***** válasza:

ha 4 év után még nem púztok egymás előtt, akkor szakítani kell...

ha meg igen, akkor állj elé és kérdezd meg...

Ohh, jajj, mik vannak!?!?!?!?

2011. szept. 10. 01:30
 3/8 A kérdező kommentje:
még annyi hogy azt tudom hogy velem képzeli el a jövőjét és mikor legutóbb volt szó ilyesmiről azt mondta hogy egyetem után szeretne elvenni de előtte össze szeretne költözni velem majd.(ez volt 1 éve)
2011. szept. 10. 01:30
 4/8 A kérdező kommentje:
nem akarom így neki szegezni a kérdést.Nem akarok erőszakosnak tűnni.Azt szeretném hogy akkor költözzünk össze ha ő is vágyik rá.De közbe meg azt is tudom hogy neki otthon meg így nagyon is kényelmes szóval..tényleg nem tudom hogy mi tévő legyek
2011. szept. 10. 01:32
 5/8 menta34 ***** válasza:
Csak délután dugtok, vagy van együtt alvás reggelig?:) Ha van, akkor a feladat csak az, hogy legyen sűrűbb:))
2011. szept. 10. 06:08
 6/8 A kérdező kommentje:
persze hogy szoktunk együtt aludni nyáron gyak együtt lakunk..év közben pedig majdnem minden hétvégén nála alszom.Tényleg ilyen nehéz megérteni hogy mi a problémám?Minen oké velünk csak úgy érzem hogy többre lenne már szükségem és úgy gondolom hogy eljött az ideje hogy összeköltözzünk de nem tudom hogy ő ezt hogy gondolja hogy érzi..Úgy szeretném megtudni hogy közbe ne érezze szegény azt hogy én siettetem vagy nem tudom ha esetleg ő még nem érzi hogy itt az ideje..Valamint arra lennék még kíváncsi hogy hogyan szokott ez menni hogyan döntik el mások és mikor hogy össze szeretnének költözni??
2011. szept. 10. 10:00
 7/8 anonim ***** válasza:
Nem kedves kérdező, nem nehéz megérteni a kérdésed, csak azt nehéz megérteni hogy 4 év után még mindig csak egyszer kétszer találkoztok.... ez olyan mintha nem is akarna tőled semmit, msot fogod majd írni hogy már leírtad hogy modnta veled képzeli el az életet, modnani bármit lehet. De most nem akarok a kapcsolatotokba hibát keresni, biztos nagoyn jól megvagytok. Amit ti csináltok azt egy középiskolás pár csinálja akik még nem régóta járnak. Ti már felnőtt emberek vagytok, nem gyerekek, amúgy egy párkapcsolatban midnent meg lehet beszélni a másikkal. Mond neki hogy nem akarna e többet találkozni, vagy inkább azt kérdezd meg hogy nem akarna e összeköltözni. Ezért nem fog kidobni! A legrosszabb az lehet hogy azt mondja még nem.
2011. szept. 10. 20:03
 8/8 A kérdező kommentje:
találkoznánk mi többet ha tehetnénk..de hétköznapunk mindig egy nagy rohanás tehát csak hétvégente tudunk találkozni.Én viszont már bele őrülök ebbe nem bírom haza kell jönnöm már sírok..igen tudom hogy mindent megkel tudni beszélni és lehet hogy ha mostanában ismertem volna meg más lenne a helyzet és már rég együtt élnénk de kisgyerek korom óta ismerem őt együtt nőttünk fel és így váltani is nehezebb vagy elé állni hogy hahó lépni kéne nem gondolod?Szóval nem tudom mit is mondhatnék így neki..se keresetünk se lakásunk csak igényeink vannak lehet tök hülyeség ez az egész,de iszonyúan rosszul érzem magam
2011. szept. 11. 19:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!