Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » én is jövök most a kisugárzáss...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

én is jövök most a kisugárzással. Na jó, lépjünk tovább, oké?

Figyelt kérdés
nem a kisugárzásom vesztettem el, hanem az emberi mivoltom, a büszkeségem és becsületem. írtam már egy ilyen kérdést, de hát írok most mégegyszer. a lány, akiért harcoltam nagyon sokat, akit szerettem, egyszerűen feljelentett, megalázott (többedmagával), kigúnyolt és a rendőrséget is felhasználta ellenem, meg a rokonságát. tudni kell, hogy ez a "nőstény" régebben nagyon sokra tartott, ragaszkodott hozzám. most viszont úgy kezel, mint egy darab rongyot, pokrócot. mindig is erős akaratom volt, alapjában véve optimista, céltudatos voltam, segítettem azokat, akik nem voltak képesek megállni a lábukon (ez a lány is ilyen volt), mondjuk úgy, hogy igazából önfeláldozó voltam, de mégis, azt hiszem, elég erős, egyéni világnézettel rendelkeztem. nem féltem sem a konfliktusoktól, sem a nehézségektől, általában mindegyikből jól kijöttem. a lényeg viszont az, hogy most összeomlottam. ez már nekem is túl sok volt, és elég övön aluli csapás volt ez a feljelentés tőle, a sok igazságtalanság, és a jócselekedeteim is felhasználták ellenem. voltaképp: ártatlanként hurcoltak, hurcolnak meg, és senki nem áll ki aktívan mellettem. tükörbe nem tudok nézni, utcán nem tudok emberként végigvonulni, olyan szinten megaláztak, letörték az önbecsülésem, önbizalmam, és az abba vetett hitet, hogy a szeretetnek egyáltalán van-e célja, van-e lényege, vagy hatása... nem tudom, mit tehetnék, egy ócska sz-r lettem, egy magabiztos, alapjában véve másokért élő emberből...
2010. nov. 15. 17:06
 1/3 Moszuke ***** válasza:

hát mivel kérdés nem volt így csak egy kis bölcsesség:

az idő mindent képes megoldani.

amúgy most mit vársz? szerinted érdekel bárkit is, hogy mi lett veled? mindenkinem megvan a maga keresztje és mindenkinek a sajátja a legnehezebb..

2010. nov. 15. 17:09
 2/3 A kérdező kommentje:
hát, valami olyasmit várok, hogy ha valakivel hasonlótmegesett, hogy tudta ezt igazán feldolgozni
2010. nov. 15. 17:11
 3/3 anonim ***** válasza:
Felejtsd el azt a "nőstényt", olyan emberekkel vedd körbe magad, akik tudják, hogy milyen is vagy valójában. Ha valóban segítettél másokon, bíznod kell bennük, hogy ők is tudnak neked. Az a nőt rosszul ismerted meg, de ez ne legyen kihatással a többi emberrel való kapcsolatodra. Az építő jellegű kritika jó hatással lehet az önbizalmadra. Vedd körbe magad családtagokkal és barátokkal. Hidd el, hogy nem te, csak az emberek megítélése változott. De tényleg annyit ér az a néhány ember véleménye, hogy ezért semminek érezd magad?
2010. nov. 15. 18:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!