Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek? Nem birom tovább!
Írj rá facen.Szerintem nincs mit vesztened.Ha bejössz neki külsőre, próbáljátok megismerni egymást, és ha jól elvagytok akármi lehet.De! mivel van barátnője vigyázz.Lehet hogy szereti őt.Ha nagyon nem birnám én sem, és a helyedben lennék, én megmondanám neki az igazat.lehet engem már csak ez segítene ki ebből.
De sok siekert neked:):)
első : köszi de nem tom mit irjak... ha látom őt zavarban vagyok... de azért kössz :D mondanál ötleteket h mit irjak neki? :)
második: kiirtam h normális válaszokat kérek!!!
Első vagyok.
Pl. kezdhetnéd azzal hogy szia:)
Megkérdezed, hogy van, miujság vele.Ha nem akarsz "szerelmet vallani", mondd azt hogy nagyon szimpatikus, és ha nem lenne ellenére beszélgethetnétek itt facen.Erre ugye kapsz majd válasz, és onnan tovább már rajta is múlik.Ha neki is szimpi vagy, akkor ismerkedj vele.Beszélgessetek, legyél érdeklődő, hogy érezze tényleg akarod ezt.Ha nem ráz le, jó úton vagy:)
Ezután már élőben is dumálhattok, vagy összefuthattok valahol.De ezt a barátnős témát tisztázd vele, ha ő komolyan szeret egy másik lányt, ne mássz bele ebbe, csak barátilag folytasd, mert később még lehet valami.Csak ne éld bele magad annyira.Ha annak ellenére hogy van bnője, nyomulsz, tényleg le fognak hordani mindennek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!