Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit tegyek? Nem birom tovább!

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek? Nem birom tovább!

Figyelt kérdés
szóval aza helyzet hogy van egy fiu aki nagyon, de nagyon tetszik, egy suliba járunk, van barátnője, csak ő mások suliba jár, amikor látom a fiut összeszorul a gíomrom és nem birom tovább mert nagyon szeretem, ő 18 és 16. még nem beszéltem bvele nincsenek közös barátaink se... bejelöltem facebokoon, vissza jelölt ez kb. 6 hónapja törtlnt ésmegvböktem facebookon vissza is bökött és ez igy megy 4-5 hónapja, beszélni nem szoktunk.. de én annyira szeretem, hogy már nem birom tovább nélüle. szégyenlek a szemébe nézni, mivewl a bökések miatt sztem ciki, odamenni nem merek, mert mindig a barátaival van... kérlek mindjátok meg mit tegyek!!! normális válaszokat please :)köszönöm
2011. okt. 8. 10:46
 1/10 anonim ***** válasza:

Írj rá facen.Szerintem nincs mit vesztened.Ha bejössz neki külsőre, próbáljátok megismerni egymást, és ha jól elvagytok akármi lehet.De! mivel van barátnője vigyázz.Lehet hogy szereti őt.Ha nagyon nem birnám én sem, és a helyedben lennék, én megmondanám neki az igazat.lehet engem már csak ez segítene ki ebből.

De sok siekert neked:):)

2011. okt. 8. 10:50
 2/10 anonim ***** válasza:
Add a nevét meg a tiedet is.Majd én megírom neki.
2011. okt. 8. 10:51
 3/10 A kérdező kommentje:

első : köszi de nem tom mit irjak... ha látom őt zavarban vagyok... de azért kössz :D mondanál ötleteket h mit irjak neki? :)

második: kiirtam h normális válaszokat kérek!!!

2011. okt. 8. 10:53
 4/10 anonim ***** válasza:
De én ezt halál komolyan gondolom!!!!!!!!!!!!Mit veszíthetsz??
2011. okt. 8. 10:54
 5/10 A kérdező kommentje:
háát nem tom, nem akarok bemenni másnap ugy a suliba h "nézzétek már ez az a nyomulós lány" meg h milyen stb. az nagyon gáz lenne és félek attól is h durván el fog utasítana, kül. azért is félek mert jártam igy 1x elmondtam a bnőmnek h tetszik egy fiu ő elmondta a fiunak és másnap az egész suli rólam beszélt...ez 2-3 éve történt.
2011. okt. 8. 10:57
 6/10 anonim ***** válasza:
Az 2-3 éve volt.Most már érettebbek vagytok.Szerintem semmi vesztenivalód.
2011. okt. 8. 10:59
 7/10 A kérdező kommentje:
jó de h mondjam el?? :))
2011. okt. 8. 11:04
 8/10 anonim ***** válasza:
100%

Első vagyok.

Pl. kezdhetnéd azzal hogy szia:)

Megkérdezed, hogy van, miujság vele.Ha nem akarsz "szerelmet vallani", mondd azt hogy nagyon szimpatikus, és ha nem lenne ellenére beszélgethetnétek itt facen.Erre ugye kapsz majd válasz, és onnan tovább már rajta is múlik.Ha neki is szimpi vagy, akkor ismerkedj vele.Beszélgessetek, legyél érdeklődő, hogy érezze tényleg akarod ezt.Ha nem ráz le, jó úton vagy:)

Ezután már élőben is dumálhattok, vagy összefuthattok valahol.De ezt a barátnős témát tisztázd vele, ha ő komolyan szeret egy másik lányt, ne mássz bele ebbe, csak barátilag folytasd, mert később még lehet valami.Csak ne éld bele magad annyira.Ha annak ellenére hogy van bnője, nyomulsz, tényleg le fognak hordani mindennek.

2011. okt. 8. 11:06
 9/10 A kérdező kommentje:
ja az legnagyobb baj h van bnője és ez facen is kint van :SSS
2011. okt. 8. 11:11
 10/10 A kérdező kommentje:
kérlek irjatok még!! :))))
2011. okt. 8. 15:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!