Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek? Ez így már régen rossz, igaz? Nem bírom tovább!
Adott, hogy van egy barátom, kicsit több, mint 1 éve vagyunk együtt. Az utóbbi időben azt vettem észre, hogy a fiú ismerőseimtől több figyelmet és kedvességet kapok, mint a barátomtól, akitől a legtöbbet "kellene" szerintem. A "szeretlek" szón kívül semmi szépet nem mond soha. Se,hogy szép vagy csinos vagy, vagy jól áll valami. Semmi apróság. Mintha természetesnek venné, hogy vagyok neki és kész. Semmit sem kell tennie. Más srácoktól meg megkapom (nem, nem csak olyanoktól, akik "fel akarnak szedni". Jó érzés hallani, mint minden nőnek, hazudik, aki azt mondja, hogy nem szereti. De egyben nagyon rossz is, mert arra gondolom, hogy ezt a barátomtól kellene hallanom. Nem azt szeretném, hogy "nyálas legyen". Csak figyelmességre, kedvességre vágyom, TŐLE! Már említettem ezt neki, kicsit régebben, el is meséltem neki, azt, hogy egy másik srácra hitték, hogy a barátom, mert olyan figyelmes, stb volt velem egy idegen társaságban,közben meg csak egy fiú ismerősöm, akivel jóban vagyok, közel állunk egymáshoz. Láttam rajta, hogy rosszul esett neki. Akkor megígérte, hogy változtat. Ideig, óráig tartott. Most ugyan ott vagyunk. Nagyon rossz érzés..
Köszönöm a válaszokat!
Én pasim is ilyen... ha nem bírod, ne járj vele, megváltozni úgysem fog. Engem nem izgat, tudom, hogy úgyis tetszem neki és szeret.
20L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!