Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Működhet ez a távkapcsolat...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Működhet ez a távkapcsolat így tovább?

Figyelt kérdés
Több mint 3 éve vagyunk távkapcsolatban,50 km van közöttünk és csak hétvégén vagyunk együtt.A barátom befejezte a sulit, de további képzésre jelentkezett, így még 2-3 évig biztos táv dolog lesz, mert én is tanulok.Félek, hogy ezt már így nem tudom tovább csinálni, mert nagyon egyedül érzem magam hét közben és semmi nem garantálja, hogy ha elmegyek dolgozni, abba a városba ,ahol tanul, tudunk majd együtt élni. Bevállaljam ezt 21 évesen első kapcsolatban? Tudom, hogy nekem kell érezni, de tisztára össze vagyok zavarodva, mikor együtt vagyunk minden rendben, de hét közben olyan mintha nem is lenne barátom, hiába a telefon, msn.
2011. máj. 30. 16:28
 1/6 anonim ***** válasza:
Ez nem olyan hosszú távolság!! Beszéljétek meg és idővel biztos többet lesztek együtt. Biztos rossz hétköznap nélküle, ezt elhiszem. Emiatt szakítani vele meg hülyeség.
2011. máj. 30. 16:44
 2/6 A kérdező kommentje:
Hét közben több mint 100 km van közöttünk, a szülővárosunk van 50 kmre.Ami zavar, hogy 24 évesen ott leszek egy 6 éves kapcsolatban, úgy hogy még egy hétnél több időt egyfolytában nem is töltöttünk együtt.
2011. máj. 30. 16:53
 3/6 anonim ***** válasza:
Szia! En Romaniaba lakok a baratnom pedig Ausztriaba. Volt ugy, hogy 2 honapig nem lattuk egymast. De kibirtuk... Ha szereted akkor kitartasz mellette, ha nem akkor nem.
2011. máj. 30. 17:05
 4/6 anonim ***** válasza:
Még a 100 km is semmi, mi 270 km-re laktunk egymástól, csak azóta már összeköltöztünk.
2011. máj. 30. 17:32
 5/6 anonim ***** válasza:
ez nem távkapcsolat...mit szoljak én?párom külföldön dolgozik.havonta látom.akkor ez mi? táv-táv-táv kapcsolat?több mint ezer km...hétvégente látod az rendes kapcsolat,nem táv...
2011. máj. 30. 19:41
 6/6 anonim ***** válasza:
100km távkapcsolat? :o
2011. máj. 31. 11:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!