Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
25 év korkülönbséggel működhet egy komolyabb kapcsolat?
Az attól függ.
Konkrétan mível bizonyította be, hogy érettebb? Hogy ismerkedtetek meg?
41, és 25 év különbség... Azaz a csaj 16 éves? :O
Az írásmódodból viszont kiderül, te vagy nagyon iskolázatlan vagy, vagy nagyon nem vagy 41.
Gondolj bele: mondjuk 20 évesen, azaz 4 év múlva szül egy gyereket, tegyük fel, neked. Mikor a gyerek 20 éves, -tehát kb a szalagavatóján - te vagy 65... Az anyja 40. Szerintem ezt nem gondolhatod komolyan.
Nem titkolt szandekunk a kesobbiekre nezve a gyermekvallalas sem. Amugy pedig 17 eves.
Nagyon jo vele egyutt lenni,ugyanakkor ismerem magam,es egy Margitszigeti seta alkalmaval mikor mar huszadjara bamulnak meg bennunket,nem tudnam visszafogni magam,es a legjobb esetben csak odaszolnek hogy nem tetszik ez a nezes. Felek attol is hogy elfordulnak tolem olyan emberek,akikkel napi szintu a kapcsolatom. Esetleg meg a szuleim is.
Nem tudom..ez az esz/tapasztalat,illetve a sziv versenye. Es tenyleg nme tudom. Nagyon regen ereztem ilyet..sot...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!