Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
25 év korkülönbséggel működhet egy komolyabb kapcsolat?
A többiekre halgass.
Ha kiderül, lecsuknak, pedofilnak, szexuális bűnözőnek neveznek.
Koránál jóval érettebb.... Azért nem hiszem hogy érettebb egy 41 éves nőnél.
Felejtsd el.
Sajnálom.
( egy 26 éves pasi és egy 2 éves kisbaba.... ohlálá, gondolj bele!)
Ezek szerint megvan az elveszett testvérem!
Pedobear voltam, sziasztok!
16 alatti lanyok tudjatok h hol keressetek!
BMW-d van vagy jól menő vállalkozásod kedves kérdező.
Ha igazán szereted, akkor elengeded, és nem teszed tönkre az életét.
És nem csak az övét, hanem a lehendőbeli gyerekedét is!
Számolgass csak egy kicsit.
Hidd el, nem jó fiatalon félárvának, 40 évesen pedig özvegynek lenni.
Tapasztalat, hidd el!
Átéltem gyermekként, az ellenségemnek sem kívánom amit átéltem akkor Édesanyámmal!
Én nem értem ezeket a pasikat. Értem én, hogy a kiscsaj azt hiszi majd, hogy örök lamúr, meg minden... de te? Reálisan végiggondolva... Huszonévesen valszeg rátör majd, hogy sosem volt mással, egy fiatal, szexi pasit is akar, te meg ott leszel ötvenegynéhányévesen és hát valszeg korántsem olyan szexin, mint a fiatalabb srácok... Vagy bármi érted, azért egy fiatal lányka akkor is fiatal, ha tud főzni-mosni, még nem ért meg, akkor is, ha úgy tűnik, mert fizikailag fejlett, vagy értelmesebb, mint a társai.
Ennek a kapcsolatnak nincs jövője, hosszútávon semmiképp, láttam én már ilyet, saját apámak volt velemkorú barátnője, és egyik 18 éves barátnőm szedett össze egy 42 éves krapekot, de egyszerűen olyan... értelmetlen az egész.
A pasival semmit nem tudtunk kezdeni, mert nem volt semmi közös téma, nem azért mert ő nem tud hozzászólni valamihez, hanem egy tök más generáció. Apám meg... hát őt csak kihasználja a kiscsaj, szóval megint csak semmi pláne...
Belevághattok, ha nagyon akarod, és bírod a rengeteg kritikát, ami érni fog, de akkor sincs jövője.
21L
Jól beszéltek az előttem szólok. Tudom milyen az amikor az embert elragadják az érzelmek, beleszeretett valakibe nagyon nehéz mélyebben gondolkozni a felszín mögé nézni. Az ember nem akar, ezért meggyőzi magát arról amit hallani szeretne.
De valóban igaz hogy ha valóban szereted, megkedvelted ezt a lányt akkor elengeded. Igen fájni fog rövidtávon mindkettőtöknek, de 10 év múlva ez a lány nagyon pozitívan fog rád visszagondolni, és érteni fogja hogy ezt érte tetted és ezért egy életen át hálás lesz neked.
Lehet annyi idő sem kell. A túl nagy korkülönbség egyrészt visszaüthet ott amit írtak előttem, a leendő gyermek lelki világa, korai özvegység. Ha nem lenne válás, szétmenés megcsalás előtte. A már korábban említett okokból is kiindulva.
Aztán ott az emberi kapcsolatokra gyakorolt hatása. Írtad te is tartasz tőle hogy személyes kapcsolataid megromolhatnak, most képzeld el hogy nála milyen következményei lehetnek? Mondjuk a szülei mit szólnának? Szinte garantált, hogy súlyos összeveszés, esetleg családszakadás lehetne ebből ha a lány melletted marad. Mert a szülei is pontosan átlátják azt amit most többen írunk neked. És a kislányuk életéről van szó.
Ami nagyon fontos hogy nehogy azt hidd hogy én és a többi válaszoló itt csak a lányt védi nem ez az egész érted is szól! Legalább annyira, hiszen ha a kapcsolat nem fog működni a jövőben a lány kiléphet húszon valahány évesen teszem azt, de te már sokkal nehezebb helyzetben leszel.
Most nagyon jó érett férfi korban vagy, biztosan találnál magadnak korban jobban hozzád passzoló társat akivel boldog lehettek a jövőben.
Gondolkodj el a leírtakon és légy erős. Szerintem belül már te is tudod mi a helyes döntés.
Hogy ismerkedtetek meg? Társkereső oldalon?
Nyilván imponál egy 17 éves lánynak az, hogy tapasztalt vagy (nem csak szexuális értelemben), figyelmesebb, mint egy 20 éves srác...
De a 17 éves lányok fellobbanásaiból a legtöbbször (szerencsére) nem lesz házasság: neked pálya egy 2-3 évig tartó kapcsolat, ami után szakít veled és ott állsz 44 évesen megint társkeresőben?
Mert remélem (az ő érdekében), hogy szakít veled 2-3 év után. Addig sokat tudsz neki adni, de ha veled marad "örökre", hozzádöregszik.
A szülei tudják? Neked van gyereked?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!