Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hülye vagyok működhet ez így?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hülye vagyok működhet ez így? (csalfa asszony)

Figyelt kérdés

Hülye vagyok működhet ez így? Már vagy öt éve vagyok egy lánnyal együtt (2-3 éve dolgozik is már), majdnem egyből hozzám költözött, látszólag minden tökéletes volt. Le írom még egyszer mindent TÖKÉLETESNEK éltem meg egy kb. hónappal ez előttig, akkor meg tudtam, hogy félre kefélt egész idő alatt (rendszeresen) az egyik régebbi exével. Igaz én nekem meg fél éve volt egy futó pár hónapos viszonyom egy válófélben lévő kolléganőmmel, amiről meg ő nem tudd. Mondjuk egyikünk sem tudd arról - tudtommal - hogy a másik tisztában lenne a helyzettel. De ugyan olyan házias, édes és oda adó. Több mint valószínű az igazi. Ami egy gáz, hogy állandóan csal, és ma esete tudtam meg több exével is volt már így. Bár ami jó senki újjal. Egyik exével beszéltem, rendes srác és nekem haverom, nem is közös ismerős csak máshonnan ismerem őt (ex-kolléga). Ő mondta a lány ilyen, forró vérű, és ők azért mentek szét mert ezt meg akarták beszélni, de hosszú idő alatt sem ment. Leginkább azért mert közben meg tényleg féltékeny a lány. Nem őrjítően, de azért ha nem meló helyen munkaidőben csalóm tuti lebukok és vége a kapcsolatunknak. Ami más, hogy most igényem sincs más nőre. Anno a válófélben lévő asszonyka szeretet éhsége, és gyakorlatilag az én fogalmaim szerint a szexben mindenre nyitottsága magával ragadott, de már rég a múlt. Ott van egy új férj/apa jelölt, mert nem mondtam de volt egy három év forma gyerekeke. Most én úgy vagyok vele, hogy nekem ő kell, a párom így is, bár ugye természetesen sokkal jobb lenne, ha az "ágyam" nem kellene mással megosztanom. Valamiféle ma már feleslegesnek érzett kompenzáció miatt amióta tudok a barátnőm ügyeiről, két munka helyi lánnyal is volt rövidke viszonyom, de nem érzem úgy, hogy ha kihagyom rosszabb lett volna.

Hülye vagyok működhet ez így?

2012. ápr. 12. 23:16
1 2 3 4 5 6 7
 11/65 anonim ***** válasza:
hát megpróbálhatod, de ez előbb-utóbb úgyis zavarni fog és nem lesz a kapcsolatból semmi! ez mindenkiben benne van úgy gondolom... senki sem szeretné, ha a barátnője/felesége mással szexel... ha ezt elfojtod magadban, előbb vagy utóbb úgyis ki fog törni belőled
2012. ápr. 12. 23:26
 12/65 anonim ***** válasza:
52%

a prostituált szexel pénzért, azért hívják krvanak mert megvan kurv@ érted?

a barátnőd nem prostituált de krv@

2012. ápr. 12. 23:26
 13/65 A kérdező kommentje:

ma 23:23

Nem mert most a haver szerint ő neki van más közös ismerőse ódákat zeng rólam, hogy milyen jó szertő vagyok.

Amúgy is mind minden nőnél a szex nála is a szerelemtől magasabb szintre hág. És ha bele gondolok, én is imádtam a váló asszonykát és ő mindent megtett. De asszonnyal mégis jobb volt.

2012. ápr. 12. 23:28
 14/65 anonim ***** válasza:
87%

de figyelj már... te neked nincs annyi önérzeted, hogy kurv@ra sántit az amit te itt hallucinálsz ?:D

azt mondod hogy szeeret téged, és imádha ahogy szexelsz, és hogy a szerelemtől jobb neki a szex...

akkor miért mással csinálja?

te nagyon rozsaszin fellegekben élsz, ez a csaj szerintem csak kihasznál... de azért olvasd még el egyszer kétszer miket írsz... mert nem stimmel.

2012. ápr. 12. 23:30
 15/65 A kérdező kommentje:
Tudjátok mint az jobban zavar, hogy én csak kompenzáció miatt megdugtam két kolléga nőmet. És hát tényleg jobb lenne, holnap úgy ébredni, hogy ő is monogám. De hát nem álmokból építünk életet.
2012. ápr. 12. 23:30
 16/65 anonim ***** válasza:
73%
Több pasi mondta hogy bejön neki a lezser ku@rvás stílusú nő...?
2012. ápr. 12. 23:31
 17/65 anonim ***** válasza:
62%
szerintem reggel ébreszd arra hogy pofán b@szod kidobod a házbol a cuccaival együtt, és elfelejted szépen ezt az egészet... szivj füves cigit közben hátha segít amig kihevered, de ebből max az lesz, hogy 10 év mulva elborul az agyad és kinyírod... keress egy tisztességes lányt, de azt te se csald meg... mert azzal ugyan itt fogsz járni. vannak rendes lányok is, akik mindig hozzád bujnak, és tényleg szeretnek, és nem azon gondolkoznak hogy mikor baxa már meg őket valaki végre...
2012. ápr. 12. 23:33
 18/65 A kérdező kommentje:

Én többet tudok mint írtam. És hát a mérleg k-ra nem úgy áll ,hogy kihasználna.

Mindent meg csinál itthon, még a cipőm sem pucolhatóm ki én, miközben ő három műszakban dolgozik, én meg egy nyolcórás melóhelyen ülők heti őt nap (kicsit több pénzért). Amúgy a mostani felesben közös albérlet.

2012. ápr. 12. 23:34
 19/65 anonim ***** válasza:
100%
persze hogy hülye vagyXDez hatalmas sztori!ráadásul ez szerintem tényleg nem fake:Dapukám gratulálok
2012. ápr. 12. 23:35
 20/65 A kérdező kommentje:

Hát nem tudom, nekem ő már sokadik, és csak vele működött.

És tényleg szeretjük egymást. Kívülről mindig minta párnak néznek.

Soha nem mondja, hogy "fáj a fejem". De nem csak szexre, arra sem, hogy esete tízkor az jut eszembe, hogy babgulyást ennék, olyant amilyent csak előtte a nagyim főzött.

2012. ápr. 12. 23:37
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!