Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiatalok! Ti hány éves korban terveztek megnősülni/férjhez menni?
Figyelt kérdés
2012. ápr. 9. 14:00
31/38 A kérdező kommentje:
kedves 22 éves menyasszony! ha annyira biztos vagy magadban, és ennyira tudod hogy mindenki más vak, akkor minek kéred ki fűnek-fának a véleményét egy anonim oldalon?
Ez nekem valahogy bizonytalanságot sugall.
Ha én biztos lennék valamiben akkor nem a gép előtt kockulnék ismeretlen emberektől tanácsot kérve és győzködni vad idegen anonim embereket, hogy most nekem milyen jó lesz stb. hanem fizikailag és lelkileg élvezném a helyzetet, csak sajnos nálad pont az ellenkezőjét látom.
2012. ápr. 9. 15:29
32/38 anonim válasza:
Én biztos vagyok. Csak tudod rohadt idegasítő h más meg akarja nekem mondani h nekem majd milyen lesz az életem. Én nem magamat győzködöm, hanem próbálom megértetni h nem kéne véleményt mondani másról (pláne nem az életét kritizálni) csak mert ti nem ilyenek vagytok.
33/38 anonim válasza:
Jah és nem kértem senki véleményét. Te ezt hol láttad??
34/38 anonim válasza:
nem tudom hol látta Ő kérdezett mi meg válaszoltunk...
35/38 anonim válasza:
Amúgy kérdező nem tudom hány éves vagy,de nagyon tudsz ítélkezni ismeretlen emberekkel kapcsolatban..nem tudod hogy élek,nem ismersz leírtam pár mondatot és ebből máris idióta dolgokat következtettél le..mindenki úgy él,ahogy Ő szeretne,ha neked fontos hogy 20on éves csak bulizz akkor tedd azt de ha én úgy gondolom,hogy másképp élem az életem,akkor másképp fogom,ettől még nem kell felelőtlennek,meg bulizósnak hívni,meg sajnálni a kisfiamat,csak mert neked van egy elképzelésed hogyan kell élni..sajnáld magadat hogy ennyire beszűkölt a látóköröd..
36/38 anonim válasza:
Amikor megtalálom az igazit, aki megérdemli hogy megkérjem a kezét.
23F
37/38 anonim válasza:
Én 23-24 éves koromban szeretnék majd, utána gyerek
38/38 anonim válasza:
30 után, és már belegondoltam milyen király apa leszek xD
F18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!