Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Fiatalok! Ti hány éves korban...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiatalok! Ti hány éves korban terveztek megnősülni/férjhez menni?

Figyelt kérdés
2012. ápr. 9. 14:00
1 2 3 4
 11/38 anonim ***** válasza:
kár h nem vagyok....
2012. ápr. 9. 14:49
 12/38 anonim ***** válasza:
72%
#7.! 16 éves fejjel ezt nagyon tudhatod :DDDDD
2012. ápr. 9. 14:51
 13/38 anonim ***** válasza:

7

Hmm a szüleim boldog házasságban élnek. Apárom szülei, a nagyszüleim, az unokanővérem és még jó pár rokon, ismerős is??? Akkor ez most hogy lehet??

2012. ápr. 9. 14:55
 14/38 anonim ***** válasza:
100%

Én 21 vagyok és ha lehetne én már megházasodnék. Anyukámék kivételesen nem mondom hogy normális emberek de tudnak kompromisszumokat kötni. Rájönnek hogy nem a pénz hanem az érzelmek a fontosak.

Anyukám osztályába még régen 32 lány járt és abból 4 nem vált el úgy hogy az egyik meg sem házasodott. Az emberek nem tudják hogy mit jelent amikor, a másikért szenvedni küzdeni kell. Mit jelent a házasság és mit az egyedüllét, képtelenek megbeszélni a dolgaikat, képtelenek értelmesen és az érzelmeikkel is gondolkodni.

Valakinek ahogy hallom egyáltalán nem jelent semmit a házasság hiszen " nehezebb elválni". Szerintem meg épp az a legszebb, amikor összekötitek az életeteket és megpróbáljátok egymás mellett, egymást támogatva leélni, mert tudod őt mindennél jobba szereted. És nem azt hogy az első szarnál amikor alkoholista lesz a párod vagy bejön egy 80 ezer ft-s számla vagy amikor a gyerek drogozik, egymást hibáztatni és elhagyni hanem egymás mellé állni és kijönni együtt a szarból.

Ezt jelenti a házasság és nem azt hogy papír amit felbontanak ha összeveszünk.

2012. ápr. 9. 14:59
 15/38 A kérdező kommentje:

Az összes haverom, meg egyéb pasas akit ismerek ott vannak 30-35 év között és hallani sem akarnak sem a nősülésről, sem gyerekről, csak söröznek, buliznak, basznak, bebasznak... és ami a legszarabb: melóznak.

Nem értem mi történt a társadalommal, régebben sokkal hamarabb házasodtak az emberek.

2012. ápr. 9. 15:05
 16/38 anonim ***** válasza:
52%
Mert ma már lehet anélkül is szexelni és a 2 dolog teljesen elvált egymástól. Sokan nem érzik szükségét mert "minek tehén ha ingyen van a tej" és nem is ismerik azokat az érzéseket, dolgokat amik úgy kötnek össze két embert h nem szétválnak egyből ha valami nem jó, hanem megbeszélik, megoldják... De az utolsó válaszoló gyönyörűen leírta a dolog lényegét.
2012. ápr. 9. 15:10
 17/38 anonim ***** válasza:
44%

7-es vagyok.

Mindenhol ezt látom, ezt hallom mindenhonnan. Másrészt meg semmi sem tart örökké, nem csak a szerelem.

Ha két ember szereti egymást, akkor együtt maradnak jóban-rosszban is, nem kell hozzá a papír.

Amúgy meg #13-as: Nem tudhatod teljesen biztosra, hogy a szüleid boldog házasságban élnek-e. Én is úgy tudtam, hogy boldogok, mégis elváltak.

16/L

2012. ápr. 9. 15:12
 18/38 anonim ***** válasza:

a 20on évesek fiatalok,ne vicceljünk már,nem csak

a tinik fiatalok,Ők inkább gyerekek még.

22 éves vagyok menyasszony és van egy kisfiunk is

2012. ápr. 9. 15:15
 19/38 A kérdező kommentje:
uccsó: úú te szegény :/ ilyen fiatalon?
2012. ápr. 9. 15:16
 20/38 anonim ***** válasza:

22 évesen terveztem, 4 éves kapcsolattal, csak aztán elhagytak : )) Szóval mivel nem akarok pl 2 év után már házasodni, kitolódik egy 26-27-re ..

19L

2012. ápr. 9. 15:17
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!