Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiatalok! Ti hány éves korban terveztek megnősülni/férjhez menni?
7
Hmm a szüleim boldog házasságban élnek. Apárom szülei, a nagyszüleim, az unokanővérem és még jó pár rokon, ismerős is??? Akkor ez most hogy lehet??
Én 21 vagyok és ha lehetne én már megházasodnék. Anyukámék kivételesen nem mondom hogy normális emberek de tudnak kompromisszumokat kötni. Rájönnek hogy nem a pénz hanem az érzelmek a fontosak.
Anyukám osztályába még régen 32 lány járt és abból 4 nem vált el úgy hogy az egyik meg sem házasodott. Az emberek nem tudják hogy mit jelent amikor, a másikért szenvedni küzdeni kell. Mit jelent a házasság és mit az egyedüllét, képtelenek megbeszélni a dolgaikat, képtelenek értelmesen és az érzelmeikkel is gondolkodni.
Valakinek ahogy hallom egyáltalán nem jelent semmit a házasság hiszen " nehezebb elválni". Szerintem meg épp az a legszebb, amikor összekötitek az életeteket és megpróbáljátok egymás mellett, egymást támogatva leélni, mert tudod őt mindennél jobba szereted. És nem azt hogy az első szarnál amikor alkoholista lesz a párod vagy bejön egy 80 ezer ft-s számla vagy amikor a gyerek drogozik, egymást hibáztatni és elhagyni hanem egymás mellé állni és kijönni együtt a szarból.
Ezt jelenti a házasság és nem azt hogy papír amit felbontanak ha összeveszünk.
Az összes haverom, meg egyéb pasas akit ismerek ott vannak 30-35 év között és hallani sem akarnak sem a nősülésről, sem gyerekről, csak söröznek, buliznak, basznak, bebasznak... és ami a legszarabb: melóznak.
Nem értem mi történt a társadalommal, régebben sokkal hamarabb házasodtak az emberek.
7-es vagyok.
Mindenhol ezt látom, ezt hallom mindenhonnan. Másrészt meg semmi sem tart örökké, nem csak a szerelem.
Ha két ember szereti egymást, akkor együtt maradnak jóban-rosszban is, nem kell hozzá a papír.
Amúgy meg #13-as: Nem tudhatod teljesen biztosra, hogy a szüleid boldog házasságban élnek-e. Én is úgy tudtam, hogy boldogok, mégis elváltak.
16/L
a 20on évesek fiatalok,ne vicceljünk már,nem csak
a tinik fiatalok,Ők inkább gyerekek még.
22 éves vagyok menyasszony és van egy kisfiunk is
22 évesen terveztem, 4 éves kapcsolattal, csak aztán elhagytak : )) Szóval mivel nem akarok pl 2 év után már házasodni, kitolódik egy 26-27-re ..
19L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!