Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiatalok! Ti hány éves korban terveztek megnősülni/férjhez menni?
Ha a 22 fiatal:
soha.
Anyámék házassága befuccsolt. A környezetembe egy éppen maradt, boldog házasság sincs. Én sem áltatom magam azzal, hogy kivétel leszek. Inkább nem házasodom. Könnyebb elválni, ha úgy alakul.
Ha minden jól megy 22 évesen. Előttem is ott a rossz példa (szülői válás), de sok jó is, nem a házasságtól romlik meg egy kapcsolat, ellenben nekem a kapcsolat legfelsőbb szintjét jelenti. Szerencsére a párom is így gondolkodik :)
20/L
Soha. Úgy is vagy válással végződne, vagy megcsalással. Amúgy is könnyebb külön válni, ha nincs házasság.
Örök szerelem, örökké tartó boldog házasság nem létezik.
16/L
22 éves vagyok és menyasszony. A házasságot akkora tervezzük, mikor már lesz hol laknunk.
Előttem is van rossz példa, de számomra sokat jelent. Főleg ebben a mai világban ahol már senki nem akar házasodni. Örülök h megtaláltam azt az embert akivel az egész életemet szivesen leélem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!