Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Fiatalok! Ti hány éves korban...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiatalok! Ti hány éves korban terveztek megnősülni/férjhez menni?

Figyelt kérdés
2012. ápr. 9. 14:00
1 2 3 4
 21/38 anonim ***** válasza:
73%

azért van annyi válás,mert az emberek nagyrészt őgy házasodnak,hogy nem is szeretika másikat igazán,csak nincs jobb,vagy félnek kifutnak az időből,vagy a pénz miatt

vagy a gyerekszületése után a nő nem akar szexet,ezért megcsalás lesz belőle

16 évesen te nagyon tudhatod miről szól a hatalmas tapasztalatoddal,egy kapcsolatért meg kell dolgozni,csak sokkal könnyebb eldobni amivel gond van és keresni egy újat....

2012. ápr. 9. 15:17
 22/38 anonim ***** válasza:

Miért szegény?? Hogyha ő boldog? Ha lenne hova költöznünk én is már feleség lennék. Igaz a gyereket kicsit későbbre tervezzük

16évesnek:

Igen lehet boldog 2 ember a "papír nélkül is. De akkor igazán boldogok h ha nem csak egy papírt látnak a dologban és nem arra gondolnak h válni fognak-e v sem

2012. ápr. 9. 15:18
 23/38 anonim ***** válasza:
26-nál előbb semmiképp. Lehetőleg 27-28.
2012. ápr. 9. 15:19
 24/38 anonim ***** válasza:
100%
engem nem kell sajnálni szeretem a párom,a kisfiam,tanulok,mellette van vállalkozásunk,eljárok szórakozni is párommal vagy nélküle,találkozok a barátnőimmel,nekem jó így 18-20 éves korom között nagyon sokat buliztam elég is volt,ráadásul felesleges annyi időt,pénzt elpazarolni ivásra,bulikra,így is kikapcsolódhatok,és alig várom,hogy jöhessen a következő,amúgy csak manapság botránkoznak meg régebben ez volt a normális nem az hogy 35-40 évesen vállalnak gyereket,meg mennek férjhez...
2012. ápr. 9. 15:21
 25/38 A kérdező kommentje:
Hát azért "szegény", mert jócskán kihagyott egy "fejezetet" az életéből. Ami állítólag a legszebb fejezet.
2012. ápr. 9. 15:21
 26/38 anonim ***** válasza:
Hát képzeld én is menyasszony vagyok és életem legszebb fejezete az amit a párom melett töltök. Ilyen hihetetlen h valakinek 22 évesen már nem pia kell meg futú kalandok hanem egy jó kapcsolat egy szerető férfival???
2012. ápr. 9. 15:23
 27/38 anonim ***** válasza:
100%
nem hagytam ki semmit? mit hagytam ki? fiatal vagyok,boldog vagyok,vannak álmaim céljaim,utazhatok gyerekkel is,mindent lehet gyerekkel csak jobban meg kell szervezni ennyi..
2012. ápr. 9. 15:23
 28/38 anonim ***** válasza:
100%
Ne is próbáld 1 vaknak elmagyarázni a szivárvány színeit
2012. ápr. 9. 15:24
 29/38 anonim ***** válasza:
ja és sosem voltam a futó kapcsolatok híve nekem nem jön be,hidd el nagyon jó azzal az emberrel élni,aludni akit szeretek
2012. ápr. 9. 15:25
 30/38 anonim ***** válasza:
mi van? én felelőtlen? meg bulizós? 1 hónapban 1szer megyek el a barátnőimmel max 2szer,párommal talán egyszer megyünk el valamerre egy fél délutánt,nehogy már bulizósnak titulálj...felelőtlen??? a gyerekemnek mindene megvan ,rengeteget foglalkzunk vele,az egész család szereti..azt hiszed a szülő dolga az hogy 20 évig otthon üljön a gyerekkel?? te abszolút nem tudsz ezekről a dolgokról semmit
2012. ápr. 9. 15:28
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!