Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit terveztek Szilveszterre barátnőtökkel/barátotokkal?
Iszogatunk, filmezünk, csókolózunk, és éjfélkor együtt élvezünk el! :)
Vagy pedig megyünk valahova, bár még fogalmunk sincs hova, mert a városunkban semmi olyan hely nincs ahová szívesen mennénk, mert bezárták! :(
off: És te/ti?
Csak azért kérdezem, hogy kinél mi a szokás. :) Otthon kettesben vagy elmenni bulizni.
Tavaly otthon voltunk kettesben, most nem tudjuk hogy legyen.
Igazából nincs kedvem a tömegnyomorhoz:S, inkább otthon a meleg házban romantikázni! :)
Mi is kettesben voltunk tavaly náluk. Most még nem tudom, mi lesz, de elképzelhető, hogy megint kettesben leszünk nálunk vagy náluk. De ha találunk valami jó helyet, lehet hogy elmegyünk:). Bár én kettesben is szívesen lennék, mert úgyis csak hétvégente tudunk találkozni:(.
19/L
szerintem megint kettesben...
tavaly is kettesben voltunk,sokkal jobb volt mint tavaly előtt haverokkal,tömegben...abbol már kinöttünk...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!