Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Megcsalt, lebukott, de nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megcsalt, lebukott, de nem tud róla. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
A férjem nem lépett ki a facebook-járól, én pedig belenéztem. Üzeneteket találtam, miszerint kezdeget, flörtölget egy nővel, és ahogy kivettem, csak arra vár, vagy várt(novemberi üzenetek, azóta ki tudja, mi történt köztük...), hogy a nő beadja a derekát. Szinte könyörög neki. Mit csináljak? Beszéljek vele? Tanácstalan vagyok, és nagyon szomorú, még sokkhatás alatt állok!
2012. ápr. 8. 12:31
1 2 3 4
 31/33 anonim ***** válasza:

Hány éves a férjed, 16?!

Tényleg baromi jó poén egy nőt bolondítani, álrandira hívni, gyerekcsinálást felajánlgatni, gratulálok neki. Ha ennyire unatkoznak, igyanak egy sört vagy menjenek el biliárdozni a haverjával.

Bár aligha hiszem, h valóban erről lenne szó...

2012. ápr. 9. 22:03
 32/33 anonim ***** válasza:
0%

Grat! Nagyon hatásvadász a cím. Pedig te magad írtad, hogy nem tudod biztosan hogy megcsalt, csak érzed hogy tovább is mentek. Oké, hogy nem szép már a szándék sem. De: semmit nem tudunk rólad, csak fényezed magad, hogy te mindent megadtál. Ja, egy gyereket. Mégpedig fél éven belül. Ez azért nagy felelőtlenség volt! Be lehet sértődni, akkor is az volt. Ahogyan az is, hogy kiengedted dolgozni.

Mindenképpen meg kell hogy beszéljétek, de olyan hozzáállással, hogy hogyan lehetne helyrehozni. Közös jövőt el tudok képzelni, de csak ha tényleg megadsz mindent, nem csak felszínesen ahogyan írtad, és ez kölcsönös.

2012. ápr. 10. 00:02
 33/33 A kérdező kommentje:
Nos, "kedves" utolsó. Én nem azért írtam ide, hogy a tiédhez hasonló kommenteket kapjak, nehogy már azt firtasd, hogy én voltam a felelőtlen, mert fél éven belül teherbe estem, vagy, hogy miért engedtem ki, meg mi az, hogy én itt fényezem magam? Ki vagy te, hogy engem becsmérelsz? Ki vagy te, hogy osztod az észt, ráadásul nem is arról, amiről a kérdés szól?? Nem tartozom neked magyarázattal, de ha már így letámadtál, nos, hadd mondjam el, hogy nem 3 éve ismerem, hanem 7, csak 3 éve vagyunk egy pár, ezért is mertük bevállalni a gyereket fél év után. 2: hogy miért engedtem ki? Ezek szerint én vagyok az oka annak, amit tett, vagy éppen nem tett? Ez azért enyhén szólva túlzás, nem gondolod? Kérlek szépen, azért "engedtem" ki, hogy legyen pénzünk, itthon ugyanis nem tudott elhelyezkedni olyan m.helyen, ahol annyit keres, mint kint. Elég erős érv, nem gondolod anyukám? 3: nem fényeztem magam, csupán vázoltam a képletet, hogyan élünk, hogy érthetőbb legyen a szitu, ez az igazság, miért is állítanék valótlant. Ne itt írogass kéretlen megjegyzéseket, ne itt szítsd a népet, akik tanácsot kérnek, ha megkérhetlek, mert sz.tem senkinek nincs szüksége a semmitmondó, lekicsinylő szövegedre!
2012. ápr. 13. 20:04
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!